Sayıştay Denetçi Yardımcılığı YEDEK LİSTE
-
@LioN Benzer politikayı tbmm yasama uzman yardımcılığı'nda da uygulamışlardı.k-Kamuda artık hakimlik sayıştay ve kaymakamlık haricindeki yerlerin hakları aynı öncelik daha fazla işsiz gençlere verilmesi gerekirken halihazırda işi olanlara veriliyor
-
Güncel...
-
@monser bu nasıl mantıkmış böyle ya! İşi olmayan işe giremeyecek mi? Eğer böyle düşünüyorlarsa yazıklar olsun.
-
Güncel...
-
Halen güncel arkadaşlar.
-
@ofa hocam kaymakam idari hakim olan arkadaşlar feragat etmiyorsa feragat beklemeyin derim. Sayıştay normalde yedek liste hazırlmıyordu. Bu arkadaşların feragat durumunu gözeterek yedek liste hazırlanılmış demekki.
-
@Mambaa hocam aslında Sayıştay yedek liste hazırlıyordu nedendir bilinmez sadece geçen dönem hazırlamadı ve bir kişi gitmedi olan 1 kişilik kadroya oldu
-
Hâlâ güncel...
-
millette ne referans var arkadaş .Ordan oraya ordan oraya ...Biz de bi merkez uzmanı olalım diye yırtınalım .yazık günah ya .Ondan sonra da helal para alıyoruz dersiniz .Yazık gerçekten .
-
Yok mu bir kişi hakimlik Dışişleri falan bekleyen merkez bankası bddk falan kazanıp feragat edecek olan belki vardır dedik kimse yok gibi şimdilik. Yedek süreci nasıl işliyor bilgisi olan var mı?
-
@ofa kardeşim merakımdan soruyorum. ben de 2019'da sayıştayın mülakatından elendim ama hiç yedek liste vs konusu geçmiyordu. bu sene farklı bir teammül falan mı var yoksa her sene böyle mıydı?
-
@parpp2 hocam aslında yedek liste 2018 hariç herzaman uygulandı nedense geçen dönem uygulanmadı bu dönem yine eskiye döndüler galiba
-
Arkadaşlar konu dışı bişey sormak istiyorum son 2 yılın kpss alan cıkmış soruları elinde olan var mı
-
@ofa hocam siz de 35 olmuşsunuz ben de 35 oldum guy sgk il göç elendim yaştan dolayı hakkım kalmadı bu 35 yaş şartının kaldırılması hakkında bir emare duyum var mıdır b kadroda yok öğretmenlikte yok sağlıkçılarda yok mühendislere yok bizde var neye elimi attıysam kuruyor bu nasıl iş anlamadım geçen sene sonu birisi dava açmış kaymakamlığa giremedim anayasaya aykırı yaş şartı kalksın diye ses seda yok heralde etkinlikler de kar etmiyor
-
@ofa o kadar dönem içinde gelip beni buldu desene
-
@monser boyle bir geçerlilik yok hocam insanların ümitlerini kirmayin bos yere.herhangi bir kamu kurumunda çalışan artik referansın referansını bulup gideceğine emin olarak calisiyor o sınavlara o yüzden geçişleri kolay oluyor yoksa isi gücü olmadan kazanan nicesini gordum ben
-
Yok mu kardeşim hakimlik falan kazanan listede yok ki bakamıyoruz
-
@ofa maalesef kardeşim
-
@abcdefg desene iş yine kaymakama kaldı
-
@ofa evrak falan vermeseydi o , yedekten çağırırlardı çoktan hocam muhtemelen sayıştaya gelir