Sayıştay Denetçi Yardımcılığı YEDEK LİSTE
-
@abcdefg Bende öyle tahmin ediyorum ama yinede son dakikaya kadar belli olmaz hocam sonuçta geçen hafta adaylığı bitti aslen atandı tekrar adaylık sürecine dönmek ne mantıklı bilemiyorum Çaykaralı hocam destekçisi çok vardır 3-5 sene sabretse zaten iyi bir yere atar kendini
-
@ofa kendisine ulaşmayı denemediniz mi burada gıyabında konuşuyorsunuz?
-
@pabloescobarr gıyabında konuşupta ne dedik sanki kötü bir şey mi dedik hocam
-
@ofa gidip kendisine ulaşmak varken buraya adamın memleketini ve bu sebeple de güçlü olduğunu falan yazmak gerçekten itici duruyor okuyunca.
-
@pabloescobarr Ben kendisine ulaştım ve aynı zamanda başarılar diledim ama bu ülkede bürokraside Trabzon etkisi diye bir gerçek var bunu kötü bir şey olarak söylemedim de
-
Bunun bi süresi var mı hocam şu vakitten sonra beklemeyelim denilen ( allh korusun )
@ofa -
@karar Hocam kurumdan kuruma prosedür değişiyor gibi bazı kurumlar bir sonraki ilana kadar bazıları başladıktan sonra 2 ay gibi süreler okudum Sayıştay özelinde net bilmiyorum ama gerçekçi olmak gerekirse zaten beklemiyorum hocam herkes Sayıştay a evrak gönderdi ve sayıştay başlama tebligatlarını çarşamba gönderdi diye biliyorum resmi başlangıç 5 Ekim hocam başlamayan olursa milyonda bir umut sıra gelir onu da kaymakam ve idari hakime yoruyorum yani şu kota döneminde idari hakim olmak hiç kolay değil daha yeni sınav birincisi bile elendi rekabet üst düzey güzel meslek kaymakamlık keza mülki amirsin vatana millete hizmet etme şansı insana hayvana doğaya dokunabilme fırsatı makam arabası makam odası cazibesi de var ayrıca 4-5 ay turne yok ama başlarlarsa bitmiştir geçmiş olsun
-
@ofa hey allahım yarabbim 1 kişilik kadrocuk nasip etsin size allh kerim be hocam dua kaderi değiştirir yıkmayın kendinizi hemen çok var o tarihe bilinmez hocam ben sizden daha umutluyum . Balgata göndereceğiz sizi . Çok az hissederim böyle yanılmam umarım . Allh büyük .
-
@ofa ben listede varım ama șans eseri görüyorum bana bilgi verirmisin
-
@ofa lütfen bana bilgi ver listede olanlar ne oluyor yada neyi bekliyor
Ben 13 te olan kisiyim lütfen bana bilgi -
@uqur 45 kişilik liste sayıştayı kazananlar onlar bir şey beklemiyor, bu arkadaş yedeklerdeymiş bir kişinin işe başlamamasını beklemiş bu kadar
-
@lafz anladığım kadarıyla olay bu, yani birinin feragat etmesini beklemiş bu arkadaş.
-
@lafz bu listedekiler kazandı mi yani
-
Hocam eğer sınava giren uğur bekmezci sizseniz evet o zaman kazanmışsınız ancak başlamadıysaniz sanırım geçmiş olsun, yok sınava bile girmediyseniz isim benzerliğidir telaş etmeyin
-
@uqur hocam listedekiler Sayıştay 2020 temmuz mülakatında kazananlar ve hepsi göreve başladı.
-
30 YAŞ VE ÜSTÜ olup da bu sınavı kazanan veya kazanmış tanıdığı olan var mı?
-
@johnash 30 yaş üstüyüm.. yarım yamalak muhasebe ile kazanmışlığım var .. tekrar kazanabilirim inşallah..