AÖF Acil yardım lütfen
-
Hayatım boyunca 6 kurum sınavına girdim 3 ünde mülakata kaldım sırasıyla guy sgk il göç hepsinde elendim part time bir işte çalışıp kpss b 2022 ye hazırlanacam bölümüm sbu ve iktisat maliye çeko ya göre yüksek kapatıyor 2. üniversite olarak iktisat maliye çeko okumak istiyorum en avantajlısı hangisi daha düşük kpss b puanıyla atanma ve kontenjan sayısı avantajı olarak bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim?
-
Eskişehir AÖF 2. üniversite İktisat bölümüne yazılmaya karar verdim örgün sbu mezunuyum okuduğum dersleri saydırabiliyor muyum bir de aöfte de üstten ders alma var mı 3 yılda bilitirebilir miyim tecrübesi olan paylaşabilir mi?
-
Ben aöf ye kayıt oldum ders seçimi derslerin başlaması gibi şeyler var mı telefona ya da maile msj mı atıyorlar nasıl işliyor süreç ilk kez kayıt oldum bilen paylaşırsa sevinirim
-
@snowpatrol hocam Düzce üniversitesi sigortacılık ve sosyal güvenlik bölümü okuyun mümkünse. En son atamada 50 puanla atama gerçekleşti.
-
Mümkünse atama taban puanlarını inceleyerek tercih yapın. Sonuç olarak memur olarak atanmak var işin ucunda. Hangi bölüm olduğunun pek fazla önemi yok. Sitemizde çoğu bölümün atama taban puanına ulaşabilirsiniz.
-
@Antimülakat hocam aöf şeklinde olsa ya da yaşadığım şehirde ikinci öğretim olsa mutlaka okurdum ama şöyle de bir şey var o kadar şanssızım ki o bölümü okuyup bitirinceye kadar değişiklik olur o da 90 sınırına yaklaşır ya da alım olmaz şimdilik aöf iktisata yazıldım bakalım neler olacak
-
@snowpatrol iyi hayırlı olsun hocam. Bence SGK takmış o bölüme. Daha 5 sene devam eder bölümün hükmü. Yazılarda yazdık ama bakalım etkili olacak mı?
-
@Antimülakat hocam o dediğiniz bölüm aöf de var mı ya da başka nerede var ikinci öğretim falan ben de bir araştırayım teşekkür ederim
-
@Antimülakat taban puanlarına nereden bakılıyor hocam haklısınız strateji de önemli ben iyice bir araştırayım taban puanlar ve bölümleri belki başk bir bölüm okurum
-
@Antimülakat düzce de ikinci öğretimi de varmış orada yaşasaydım olurmuş aslında da geçen sene gündüz ve gece okulu 7 7 toplam 14 kontenjan varken şimdi şimdi kontenjan 60 30 dan 90 kontenjan olmuş seneye orayı kazansam da mezun olana kadar onun puanları da yükseklir artık
-
@snowpatrol fazla okulda yok. KTO ve Düzce de var şimdilik. Yalnız şimdi fazla duyulursa her üniversite açmaya meyleder. İstediğin bölüm için yanına atama taban puanları yaz bizim sitedeki linkler sıralanır.
-
@Antimülakat önümüzdeki sene düzceye yerleşip 2. öğretim okumayı düşünüyorum 3 yılda bitiririm zaten o zamana kadar çok yükselmez değil mi kpss taban puanları hem sigortacı da açabilirim özelde neyse planım şu iktisata aöf başladım zaten örgün sbui mezunuyum kpss b den de yine de 85 ve üstünü hedefliyorum ona da çalışmaya devam ve seneye gece okuluna düzceye yerleşip gündüz bir işte çalışıp akşam okula giderim a kadro mülakatlardan elendim ama vazgeçmiyorum memur olacam da olacam inadım inat kanadım iki kanat o kadar bilgiler için çok çok teşekkür ediyorum
-
@snowpatrol inşallah hocam olmamanız için herhangi bir engel yok. Süreci birlikte takip edelim. İnşallah her şey tahmin ettiğin gibi ilerler.
-
@Antimülakat aynen hocam atanana kadar da atandıktan sonra inşallah tabi buralardayım güzel haberleri verecem bir sonuç alacam inşallah hem çalışıyorum hem hazırlanıyorum hem okuyorum artık 7 yıl özelde kendi işimi yaptım ve birikimim de var maddi açıdan onlar olmasa olmaz zaten kaldıramam bu süreci sizler de bana manevi güç veriyorsunuz bakalım artık gelecek yıllar ne gösterirse bu arada a kadroda da yaş şartı değişir belki iyi olur ama bundan sonra asıl ve öncelikli hedefim b kadro tıpkı nickiniz gibi süreç antimülakat benim için
-
AÖF okumuş arkadaşlar yardım lütfen kaydımı yaptırdım ama büyük bir muğlaklık var nasıl bir süreç anlamadım 24 saat içinde şifre göndereceğiz dediler 2 gün geçti gelmedi süreci bilen arkadaşlar?