KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AĞUSTOS 2020 ALIMI
-
-
Merhabalar forumda yeniyim. Ben büro personeline başvurdum. Başvuran az heralde forumda da kimse ilgi göstermemiş. Kurumun maaş ve özlük hakları ile ilgili bilgisi olan var mı? Aydınatabilir misiniz hocam? @pareto_wilfredo
-
-
@2kaiserproblem ben de bunu merak ediyorum. maaş vs bilgisi olan yazabilse iyi olur
-
Araştırdım ama kurumun çalışma şartlarına ve çalışan haklarına dair hiçbir yerde bilgi bulamadım @çölkaplanı
-
En az bir yıl deneyim isteyen Büro memuru ünvanına başvuran var mı? Genel olarak bölümler kaçla kapatır, fikri olan?
-
Ben tecrübe istemeyene başvurdum. İşkur üzerinden işçi alımı olduğu için çok başvuru olacağını sanmıyorum. Bir de İstanbul olması da etken. Dolayısıyla düşük kapatır diye tahmin ediyorum. 80 altına düşebilir belki
-
@2kaiserproblem Umarım tahmin ettiğin gibi olur. Alan puanlarıyla ilana çıkıldığı zaman düşük kapatabiliyor ama p1 ve p3 istediklerinde genelde yüksek kapatıyor. Bakalım, hayırlısı. Belki bugün nihai liste onaylanırsa mülakata kalanları açıklarlar.
-
kıyı emniyeti gvs falan yapıyor mu acaba bilgisi olan var mı? sürecin hızlı ilerlemesi açısında
-
@Schenker91 bu hafta için de açıklanır o zaman hocam
-
@çölkaplanı işçi alımlarında memur alımlarına kıyasla süreç çok daha hızlı ilerliyor. @Schenker91 önceki yıl alımlarında son başvuru tarihinden ortalama 1 hafta sonra geri dönmüşler. Bu sene aynı olur inşallah.
-
@2kaiserproblem anladım hocam eywallah peki gvs falan var mı ?
-
@2kaiserproblem Evet işçi alımlarında daha hızlı oluyor, daha önce Botaş'tan ve Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan gördüğüm kadarıyla. @MiraKar Siz bir önceki alımları kaçırmıştınız sanırım, yanlış hatırlamıyorsam; bu sefer başvurdunuz öyleyse.
-
@çölkaplanı malesef net bilgim yok hocam
-
@Schenker91 evet hocam başvurdum bu seferkine
-
Az önce kurumu aradım. Sonuçların bu hafta içinde kurumun resmi web sitesinde liste şeklinde yayınlanacağı bilgisini aldım.
-
Ayrıca 2016-2018 yılları arası için imzalanan 10. Dönem Toplu İş Sözleşmesini de inceledim. Oradaki zam oranlarına ek olarak 2018-2020 yılı için kamu işçileri genel esasları belirleyen toplu iş sözleşmesindeki zamları da eklediğimde 4663 tl büro personeli net ücreti çıkıyor. Buna ek olarak her ay ulaşım primi veriliyor. O da İstanbul Mavi Kartın tam dolum ücreti olan 275 tl. Nakit olarak veriliyor. Bir de birleştirilmiş sosyal yardım var. O da yine zamları eklediğimde 337 tl çıkıyor. Toplamda her ay 5275 tl güncel büro personeli ücreti çıkıyor. Bu saydığım ikramiye ve primler dışında bir ek gelir varsa da ben bulamadım.
-
Genelde kacla kapatiyor
-
-