TÜİK 50 UZMAN YARDIMCISI ALIYOR
-
@delikupeli Geçen hafta aramıştım. Herhangi bir bilgilerinin olmadığını söylemişti bir hanımefendi. (0312 454 72 96) bu numaraydı sanırım.
-
@nii-san teşekkür ederim bilgilendirme için
-
Şuan üzerinde çalışıyoruz kısa zamanda açıklanır dediler ben biraz once aradım aynı numarayı
-
ben de az önce aradım -siteyi takipte kalın en kısa sürede açıklayacağız bu hafta olmadı diğer hafta-dediler
-
patent kurumunu kazanan var mı aranızda arkadaşlar
-
Bugün aradım, gayet nazik bir sesten "biz de bekliyoruz açıklanmasını, ıııı net bir tarih veremiyoruz ama yakındır" cevabını aldım. Fakat gelen sesten sanki tarih biliniyor ve söylemek zorunda olunmadığı için söylenmediği izlenimini aldım.
-
@mutlakbutlan hocam siz hangi numaradan aradınız? bugün defalarca aramama rağmen telefona cevap vermediler
-
@suel 0312 454 73 02'den ulaştım.
-
@suel geçtiğimiz ilanlara bakınca 1,5 ayda ve cuma günleri açıklanmış. Bu cuma açıklanması muhtemel.
-
Şimdi aradım. "Kesin olmamakla beraber bu hafta açıklanmasını bekliyoruz." cevabını aldım.
-
Arkadaşlar şimdi konuştum bugün 4ten sonra siteyi takip edin dediler
-
@suel hadi hayırlısı
-
Açıklanmış arkadaşlar kazananlara hayırlı olsun istatistik listesinde iki lafı bir araya getirip zar zor cümle kurabilen bir arkadaşımın adı var selam çakıyorum kendisine burdan
-
@bernoulli gerçekten hakkıyla kazananlara hayırlı olsun
-
Yedeklerin nasıl haberi olacak süreçten? Bilen var mı yoksa her türlü yedeklere kalmaz diyor musunuz?
-
Kazananları tebrik ediyorum 7 yılımın emeğini aldım ben de çok şükür darısı diğer arkadaşlara inşallah.
-
Maaş ve özlük haklarıyla ilgili bilgi sahibi olan var mı?
-
@nomnomnom yedekler aranarak haberlendiriliyor.
-
@Ozzy 3600 ek gösterge ve 6.500 civarı maaş.
-
Arkadaşlar öncelikle kazananları tebrik ediyorum kazanamayanlara da inşallah istedikleri işlere girmelerini temenni ediyorum. Sadece merak ettiğim belge teslimi olmayacak mı askerlik dışında?