KPSS ertelenir mi
-
Geçen yılda alan daha sonra açıklanmıştı. Bu saatten sonra erteleme mevzusu gündemden kalktı bence. Yalnız sınav yerleri özellikle gkgy bulunduğunuz yere uzak okullarda olabilir. Koronadan dolayı sınıflara az aday mı alıyorlar ondan dolayı mı bilmiyorum ama. Şahsen ben yerleşim yerime bayağı uzak bir okulda girecem ilk sınava. Hayırlısı olsun ne diyelim.
-
Arkadaşlar bu sınav yerleri ne alaka allah aşkına evime 2 saat uzaklıkta ulaşım olmayan bir yerde sınava giricem.
-
Alla allah beni geçen sene girdiğim yere vermişler aslında size neden öyle uzak verdiler acaba çok ilginç heskodu ile ilgili olabilir mi acaba
-
@bykeynes çünkü ben az riskli bölgede oturuyorum
-
@bykeynes ben il merkezi seçtim. Ama gelen oturduğum ilçeye en uzak başka bir ilçe üstelik merkezede uzak. Ne yapabilirim bu durumda.
-
@grundig hocam kötü olmuş değiştiremezsiniz de
-
@grundig ösym ye kısa mesaj atın sınav yerinizi değiştirsinler.
-
@LioN hocam riskli bölgelerden birinde mi oturuyorsunuz?
-
Ben de ilçede oturuyorum. Şehir seçerken maalesef ilçe seçilmiyor, doğrudan il seçiliyor. Bana 1 saat uzaklıktaki ile gidip gelicem şimdi.
-
@emrediyebiri onunla alakalı olduğunu sanmıyorum. Şuan apartmanları karantinada olan bir tanışın çocuğu da girecek bu sınava ona evlerine çok yakın bir okulu vermişler. Yani bir saçmalık olmuş sanırım. İlk defa bu kadar alakasız bir yer geldi bana. Umarım alan sınavında böyle birşey olmaz. Alan sınavı şimdiye kadar hep üniversitede girdim.
-
@Hasso hocam o nasıl oluyor
-
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler dün covid 19 testi yaptırdım bugün aile hekimliğinden aradılar ve evde 14 gün karantinada kalmam gerektiği söylendi. Karantina süresi6 Eylül deKi KPSS lisans sınavını da kapsıyor . Gün içerisinde ÖSYM ye ulaşmaya çalıştım ancak telefonu açan olmadı. Sınava girerken bir sıkıntı yaşar mıyım veya yapmam gereken bir işlem var mı sınava girebilmek için bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler
-
@cesur32 Önceki mesajlarımda yazmıştım.
Sınavdan önceki gün hes kodu sayesinde sizin karantinada olduğunuz çıkar. Sizi ya başka okulda sınava sokarlar ya da ayrı bir sınıfa alırlar. Sizle iletişim halinde olurlar fakat işinizi garantiye almak için cuma günü ösym'ye ulaşmanız iyi olur.
-
@yolosapiens
Cevabınız için teşekkür ederim -
Koronalılar sınava girebilecek mi?