2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@sbf11 hakkımızda hayırlısı hocam gerçekten ben eminim bu sayfadaki arkadaşlarımız bir şekilde ankarada çalışsa yine de irtibatı koparmaz kaldı ki kurumlar farklı olsa bile
-
@hpolitics Ben Ankara'dayım zaten arkadaşlar. Çalışsam da çalışmasam da. Buraya ister çalışmaya ister gezmeye gelin, kapım açık. Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
-
@sbf11 eyvallah
-
@sbf11 sağolun hocam.
-
Bu önemli günde var mı bir duyumu bilgisi olan? Zira bugün açıklanmazsa haftaya açıklanma ihtimali daha düşük bence
-
@siyaset-bilimci @keynesinvarisi dediği gibi bugün de acıklanmazsa şubat bile mümkün
-
@hpolitics RTÜK bu kadar kısa zamanda açıklayabilecegini söylüyorsa bu iş tamamen kurumun işleyişine kalmış, güvenlik soruşturması filan bahane demek ki, dediğiniz gibi bu iş bugün bitmezse şubata kadar yolu var, sonuçta artık bu sene geçti, adaylar alınsa bile bir kaç ay hazırlık dönemi yaşayacaklar tahminimce, şu ortamda acele etmek isteyeceklerini maalesef zannetmiyorum, umarım yanılırım.
-
4-5 saat sonra belli olacak arkadaşlar bakalım. İçimden bir ses yine hayal kırıklığı olacak diyor maalesef
-
Benim canıma tak etti artık. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama organize olup hepimiz arka arkaya arasak ne dersiniz? Ben bugün defalarca aradım açan yok. Gerçekten çok merak ediyorum sebebini
-
@siyaset-bilimci Bence hiç uğraşmaya gerek yok. Bir sonuç alabileceğimizi düşünmüyorum.
-
@siyaset-bilimci hocam defalarca arasak bile yine de cevap alabileceğimizi düşünmüyorum.
-
@siyaset-bilimci Hocam buraya yazmasak da aslında her gün organize olmadan arka arkaya arıyoruz . Açıkçası açsalar bile attıkları mailde verdikleri bilgiden daha fazlasını vermeyecekler. Hatta bence o kadar bile bilgi vermeyecekler.
-
@sbky1 "4-5 saat sonra belli olacak arkadaşlar" kısmı saniyelik bir kriz geçirtti
-
Süreci aynı yıl içerisinde tamamlamak bir zorunluluk olmasa da bürokrasi için psikolojik bir sınır. Şayet tamamlanmazsa acele etmeyi gerektirecek hiçbir sebep kalmayacak.
-
Neden bu kadar kapalı kutu bu süreç anlayamadım, sebebini gerçekten çok merak ediyorum, evet çok önemli bir kurum kabul ama gerçekten süründük resmen, birkaç yıl önce SGK da böyle uzatmış aylarca, sonra açıklamışlar ama adayların çoğu zaten başka işlere girmiş, yani bilgi de alamıyoruz, cimere mi yazalım önünde nöbet mi tutalım, pankart yaptırıp Balgatta konya yolunun girişine mi asalım artık ne yapacağımızı şaşırdık
-
-
@keynesinvarisi pardon hocam cümle eksik olmuş biraz
-
Bu kadar bekleyip kabul edilmemek de var. Gerçekten artık ayıp ediyorlar yani, açıklayın bitsin. Giremeyen de yoluna baksın.
-
@sbf11 evet hocam kesinlikle katılıyorum. Ben başka bir işi (ylsy bursu) son günlere kadar beklettim burası açıklanır belki diye. Açıklamadılar. Bu süreç beni çok yıprattı gerçekten. Burası olumsuz olursa ortada kalmayım diyerek Ylsy için bir sürü masraf yaptım. En son mecburen ve istemeyerek de olsa evrakları göndermek zorunda kaldım. Her gün acaba bugün açıklanır da planlarım netlik kazanır mı diye bekledim. Sonuç aynı. Bu kurumda çalışmak istiyorum, diğer kurumlardan farklı olduğu için ayrı bir motivasyonla hazırlandım buraya. Sırf bunun için sabretmeye devam ediyorum ancak gerçekten yordular.
-
@sbky1 Haklısınız hocam.