2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
On kişilik kadrodan üç kişi kaldık mülakata nasıl elendik anlamış değilim doğrusu
-
@hpolitics Asil yazıyor hocam
-
bu kadar süre açıklanmamasında vardı zaten bir şey. Kazananlara hayırlı olsun.
-
benim de olmamış, kazananlara hayırlı olsun
-
benim de olmamış.kazananlari tebrik ederim
-
@belhanda ingilizce soruya fransızca cevap vermenize rağmen elenmeniz ilginç cidden. Demek ki dil bir kriter değil zira bunu başarısız görmek mümkün değil bence. Neye göre eleme yaptılar anlaşılmaz. Bari sıralama yerinde *** bunun yerine gerçek sıralamayı yazsalardı. Bu kadar mı kapalı olur bir kurum?
-
Benim de olmadı.
-
Benim olmuş, kazanamayan arkadaşların ilerde her şey gönlünce olsun. Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
Benim de olmuş. Olmayan arkadaşlara Allah daha güzel daha hayırlı kapılar açar inşallah
-
Ben kazandım arkadaşlar, forumdaki herkese çok teşekkür ediyorum. Bu zorlu süreci hep beraber atlattık. Tüm arkadaşlarım gönüllerindekine ulaşırlar umarım.
-
Olmadı benim de. Kazananlara hayırlı olsun arkadaşlar.
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar hepinize sonuçlar.
Kazanan dostlarımızı görmek beni mutlu etti. Kaybeden dostlarımız da bir o kadar üzdü. Dilerim ki başarısız olan dostlarımız iyi bir noktaya gelir sonraki süreçlerde. Kaldı ki bu alımın süreci de azımsanacak düzeyde değildi. Mülakata kadar gelmiş olmanız sizin düzeyinizi zaten ortaya koyuyor. Sonraki alımlarda sizlerin güzel haberlerinizi alacağıma inanıyorum.
Kazanan dostlarımızı da tebrik ediyorum. -
Ben de kazanmışım. Bu forum ve sizler bana her anlamda çok yardımcı oldunuz. Çok aktif olamasam da sorduğum her soruya cevap bulabildim. İnşallah en kısa zamanda hepiniz emeğinizin karşılığını görürsünüz, en güzel yerleri hak ediyorsunuz.
-
@platypus hocam türkiyenin en yüksek puanlı iletişim fakültesini bitirdim. On kişilik kadroya üç kişi kaldık ama olmadı yani iki tane de dil var, açıkçası bir daha kesinlikle başvurmayacağım, iletişim başkanlığı da almayacaksa iletişime kadro açmasın, çevrenizdeki iletişimcilere de söyleyin boşuna girmesinler yani, paralarına ve emeklerine yazık olur. Giren arkadaşlara hayırlı olsun, lütfen bu dediğim durumu da iletsinler kuruma.
-
Kazanan arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Nasip değilmiş bize. Kazananlar hangi okullardan mezun oldunuz yazabilir misiniz zahmet olmazsa?
-
@siyaset-bilimci Ankara Siyasal Uluslararası İlişkiler mezunuyum ben hocam.
-
Ankara Siyasal Maliye mezunu bir arkadaşım da kazandı.
-
@belhanda yani iki senedir bütün iletişimcilerin elenmesinin izahı yok yani. Kusura bakmayın sert girdim ama sanırım bana hak verirsiniz.
-
@belhanda Bence sonuna kadar haklısınız hocam.
-
Liste yayımlanmaması, mülakat puanlarının açıklanmaması hatta sıralamalara *** yazmaları gerçekten takdire şayan. Büyük hayal kırıklığı başka söylenecek bir şey yok.