2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@siyaset-bilimci Hocam yazılı sınav sonuçları açıklandığından bahsetmiştik zaten puanların küsüratlı olmamasından vs.
-
Odtüyü şeref derecesi ile bitirdim ankara siyasalda yuksek lisans yaptim doktoraya basladim mulakatta ilk 15 te yer aldim ve elendim. Bu da demek oluyor ki cok adiller :):):)
-
Kazananlara hayırlı olsun. Kazanıp da çeşitli nedenlerden dolayı kurumu tercih etmeyecek var mı?
-
Dostlar, iyi akşamlar.
Ben de kazanamadım, ama kazanan arkadaşları can-ı gönülden kutlarım. Başarılarınız daim olsun. Yüzü gülmeyen arkadaşlara da diyorum ki inşallah sizlerin de yüzü elbet bir gün gülecektir.Saygılarımla.
-
@siyaset-bilimci Hacettepe Uluslararası hocam.
-
@siyaset-bilimci bilkent siyaset bilimi ve kamu yönetimi
-
arkadaşlar ben foruma veda ediyorum, bu benim tabiri caizse son kurşunumdu, umarım herkes için hakkında hayırlısı olur.
-
Almanca girdiğim sınavdan ingilizce mülakat yapmaları mı dersin. Bir liste açıklamamaları mı dersin. Hakkımı helal etmiyorum.
-
@belhanda hocam sizi almayan kendi kaybeder birebir konustum biliyorum sizi
-
@siyaset-bilimci Ankara Siyasal siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum
-
linç yiyeceğim ama kazananların isimleri hep 99luk tespih isimleri gibi. Burası çok siyasi bir yer bence
-
@gpale hocam listeyi göremedim siz nasil gordunuz
-
@john-hicks geçen alım hocam. şimdiki alım gizli zaten ki bu daha da şaibeli
-
Herkes süreçlerin nasıl olduğunu tahmin ediyordur ama kimseye sen "referansla" kazandın diyemiyorsun .Adam kapı , gibi tanıdik buluyor kazanıyor "kula minnet eylemem rızkımı veren hudadir"yazıyor işin iç yüzünü bilemem ama bu tarz yerlerde hakkıyla kazanmak cok zor .hakkıyla kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
Böyle yerler aslinda hiç sınav yapmasa .madem böyle alacaksın insanları yorma .emek vermeden elensen bu kadar koymaz . -
@jabs hocam kpss puanınız kaçtı acaba? Hangi puan türü bir de
-
@belhanda sadece sohbet gibi düşünebilirsiniz hocam. Mülakat listelerini havuz sistemiyle hazırlamaları en başta çok büyük hata ve ayıptı(!). İtiraz ettim duruma. Sınav sonucunuz değişmedi gibi komik bir cevap geldi. Sırf bu yüzden dava açmayı düşünüyordum sonuçlar açıklanınca. Ama vazgeçtim, pek de bir işe yaramayacağına inanıyorum artık. Ha bu da bir kedi ve ulaşamadığı ete döndü evet. Daha önce de söylemiştim size. Umarım öyle güzel yerlere gelirsiniz ki iyiki olmamış burası bile dersiniz. Sağlıcakla kalın..
-
arkadaşlar kazanamamaktan ziyade sürecin işleyişi, sürecin şeffaf olmaması, listelerin açıklanmaması gibi sebepler daha çok canımızı sıktı bence. En azından benim öyle oldu. Giderayak yine bir belirsizlik bıraktılar ortada.
-
@nonamemen Hocam kurum Kpss ile alım yapmıyor, kendi sınavlarını Anadolu Üniversitesi'ne yaptırıyor. Konudan bağımsız Kpss puanım, KPSS34 türünde 97.5
-
@jabs anladım teşekkür ederim.
-
@belhanda sizi çok iyi anlıyorum ve kesinlikle hak veriyorum. Ben psikoloji- sosyoloji alanından başvurdum. Benim de olmamış, hoş mülakatım çok iyi değildi ne işiniz var burada derler gibi hissetmiştim zaten. Ama o zaman göstermelik kadrolar da açmasınlar lütfen. Ki gerçekten kurumsal kimlik için bence iletişim mezunlarından yararlanmaya çok ihtiyaçları var. Ayrıca Türkiyede, ben değil, ama çok iyi siyaset çalışan sosyal psikologlar, sosyologlar, siyaset psiklogları mevcut. Her disiplinden bilgilerin ortak kullanımıyla kurumun ve dolayısıyla diğer kurumların daha iyi hale geleceğine inancım tam. Bu dilek ve temennilerimizi iletirseniz çok sevinirim.
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, sizlerle birlikte kurum daha iyi işler hale gelecek.