2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@beirutde Ben dün aradım açtılar iyi günler kolay gelsin dedim suratıma kapandı telefon o saatten beri açılmıyor telefonlar
-
@keynesinvarisi bi bilgi de vermicekler ya neyse. insanın yine de sorası geliyo:)
-
@beirutde Aynen öyle gerçekten
-
@beirutde belli olmaz aslında çünkü mülakat tarihleri açıklanacağı zaman o "meşhur" personel son imzaların atıldığını vs söylemişti
-
@siyaset-bilimci Bir bulabilsek onu
-
Açtılar. Cevaplayan personel azıcık yeter yahu der gibi cevap verdi artık Konu hakkında bilgi veremiyoruz. Siteyi takip edin en yakın zamanda yayınlanacak ilgili bilgilendirme dedi.
-
@3pruu En azından "hiçbir gelişme yok" aşamasından "konu hakkında bilgi veremiyoruz " aşamasına geçildi
-
@3pruu en yakın zamanda yayımlanacak mı bu güzel haber işte
-
@keynesinvarisi ben nasılsa açmıyorlar diye 2. Kez rahat rahat aramıştım en yakın zamanda diye de vurguladı. Sebepsiz umutlandırmak istemezdim sizi. Ama ben bi umutlandım.
-
@3pruu Umutlanalım hocam umut iyidir Ben yine yakınımı aradım siz yazmadan önce. Muhtemelen yarına dönüş yapar bana. Kayda değer bir cevap alırsam yazarım.
-
@3pruu sagolun hocam umutlandirici bilgi
-
abi çalışanları bile politik konusuyor ya
-
bence imza bekleniyor
-
Bir arkadaşımın arkadaşı kurumda uzman yard olarak çalışıyor. Ben de ona sordurdum cevap bekliyorum. Herhangi bir bilgi alırsam hemen buraya yazacağım.
-
Resmen bulabildiğimiz her yerden saldırıyoruz. Yeni dönem uzm yardımcıları daha gelmeden başımıza bela oldular diyorlar mıdır acaba:)
-
Herkese merhaba, ben de gelecek sene İletişim Başkanlığı uzman yardımcılığı sınavına başvurmayı düşünüyorum ve kurum ile süreçler hakkında bilgi alabilmek icin başlığı takip ediyorum fakat iletişim uzman yardımcılarının aldığı maaş hakkında bir bilgiye rastlayamadım. Eğer bilginiz varsa paylaşabilir misiniz ? Standart uzman maaşının yanı sıra kurumda tazminat, ikramiye, performans ödemesi vb. isimler altında ek bir ödeme yapılmakta mıdır acaba personellere bilginiz varsa ve paylaşabilirseniz memnun olurum
-
@nonickname merhaba hocam. Maaş diğer uzman yardımcılarıyla aynı yani 6500 sanırım Ocak ayına kadar. Fakat ek ödemeler hakkında şahsen bir bilgim yok
-
@nonickname maaş ve özlük hakları bakımından adalet uzmanı/uzman yardımcısı ile denk, yeni başlayan uzman yardımcısı 2020 de yaklaşık 6100 civarı alır, uzmanlar 6500 6900 civarı alır bildiğim kadarıyla.
-
Sanırım en sona iletişim başkanlığı kaldı, kaymakamlıkta oturmuş bir düzen var, bizimki daha ikinci senesinde, kısa zaman öncesine kadar kendisine ait bir binası bile yoktu, Covid de işin cabası oldu, bundan sonraki senelerde daha düzenli olur bence alımlar. Süper ligin süper finalli sezonu gibi oldu resmen, bi çalmadı son düdük
-
@belhanda Halkbank sınavlarına girenler de bayağıdır bekliyorlar hocam. Bizim gibiler.