2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@keynesinvarisi teşekkür ederim
-
@beirutde Stratejik Plan 2020-2024'te detaylı bilgiler mevcut hocam. Kurumda çalışan personel sayısından, personelin yaş aralığına; boş kadrolardan personelin eğitim durumuna kadar her şey yazıyor.
-
@MaxWeber 6.000'e yakındı diye hatırlıyorum
-
Hâlihazırda işi olanları bilmiyorum ama benim gibi işsiz olanlar için günler geçmiyor... Açıklansın da önümüze bakalım
-
Kurumu aradım ancak hala çalmıyor telefonlar. Operatöre bağlanmaya çalıştım bağlanmadı. Ana bina telefonunu arayıp rastgele bir dahili numara girdim ancak çıkan personel de bulamadı yönetim hizmetlerinin dahili numarasını. Yani ne yaptıysam ulaşamadım. En son yayımlanan duyuruda kurum adresi olarak konya yolundaki yeni binanın adresi verilmiş yani bu problemin taşınma sebebiyle olduğuna artık kesin gözüyle bakıyorum. Bu hafta içinde telefonlar bağlanır umarım. Ayın altısında sözleşmeli personel alımı başvuruları sona erecek. Muhtemelen yazılı sınava çağırılacaklar için yeni bir duyuru yayımlanır. Orada yeni bir numara paylaşılırsa ona yükleneceğiz artık.
-
@keynesinvarisi sağolun hocam ilginiz için. bu tasinma isleriyle denk gelmemiz iyi olmadı zannımca
-
@beirutde Rica ederim hocam. Evet kesinlikle gecikmeye sebep olacak bir husus bence
-
@keynesinvarisi yeni bir duyurunun yayımlanması nerden baksak 10-15 gün sürer gibi
-
@siyaset-bilimci Maalesef öyle. Ara ara deneyelim ulaşmayı yine. Kasım ayı için umudum var. İnşallah aralık ayına sarkmaz.
-
@keynesinvarisi eski tercüman/sözleşmeli alımlarıyla aynı olursa 10 güne kadar açıklanması lazım ama sanırım süreç daha farklı işliyor
-
@siyaset-bilimci Geçtiğimiz yıl ile karşılaştırdım. Sözleşmeli alımlar geçtiğimiz yıl da 1 ayda sonuçlanmış seçim dönemi vs. olmasına rağmen ancak uzman yardımcısı aynı dönemde 4 ayda açıklanmış. Kesinlikle farklı işliyor.
-
@keynesinvarisi o zaman aynı şekilde olacaksa daha çok bekleyeceğiz gibi
-
geçen seneki gibi sürmez bu sene ikinci sinavdan sonra baya hizli ilerlettiler süreci. sonuclari da cok bekletmezler
-
Ulaşılamıyor henüz.
-
Bu haftadan ümit var mı dostlar
-
@Raanelam1 siz forumdan ne zaman haberdar oldunuz
-
Keşke hemen açıklansa da önümüze baksak yahu. Öyle 3-4 ay beklerlerse çok kötü olur bizim için.
-
@sbky1 off ihtimali bile korkutucu
-
ben şahsen kısa zamanda beklemiyorum. Aralık başı gibi açıklanabilir gibi. Sözleşmeli alımlarında olduğu gibi 1 ayda açıklansa keşke.
-
@JABS ben de en azindan kasim bitmeden umutlanmamaya calisiyorum