2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@keynesinvarisi Ziraat Bankası bir arkadaşım ile 1 saatten fazla ev mülakatı yaptı mesela. Halkbank da bir şubede 1 saat mülakat yapmış.
-
@SBF11 Olması gereken de budur bence. Ama tabi diğer kamu kurumları bu zamanı ayıramıyor maalesef.
-
@keynesinvarisi Maalesef.
-
Arkadaşlar başkanlığın taşra teşkilatı kurması ne anlama geliyor? İletişim uzmanı olmaya hak kazananlar Ankara’da çalışmayacak mı her halükarda? Bir de başlıkta taşınmadan bahsedilmiş. Bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz?
-
@biberot balgattaki eski binadan konya yolundaki yeni binaya taşınıyolar bir süredir
-
@biberot herhalükarda Ankarada çalışma konusunda emin değilim hocam. Taşra ve yurtdışı için de tercih aldılar mülakat öncesi.
-
Ben sorduğumda taşra ve merkezin özlük haklarının aynı olduğunu söylemişlerdi ama başkentin bir sürü avantajı var tabii
-
@biberot Ankara'da da merkez teşkilatının yanında taşra teşkilatı var. Taşra tercihinde Ankara'yı seçerseniz yine Ankara olur. Bunun yanında taşrada başka teşkilatlar olduğu gibi yurt dışında da basın müşavirlikleri var. Sadece Ankara değil.
-
Ben yılbaşına doğru açıklanır diyorum siz ne düşünüyorsunuz? Tabi bunu geçen seneki sürelerle kıyaslayarak diyorum.
-
@MaxWeber Geçen sene araya seçim girdiği için o kadar uzun bir açıklanma süresi olduğu düşünüldü hocam. Tabi ki gerçekten öyle mi bilemiyoruz. Sözleşmeli Personel alımı çok daha kısa bir zamanda açıklanmıştı.
-
@MaxWeber ben de Kasım ortasından sonra bekliyorum hocam
-
Ben de en azından kasım ortasını bulacağını düşünüyorum açıklama süresinin.
-
@biberot merhaba hocam muhtemel olasi gorevlendirmeler icin bize tasra ve yurt disi teskilati secenekleri sundular.Ankarada baslariz muhtemel zira bu kurum cok yeni personele ihtiyaci var ama dedigim gibi gorevlendirmeler de yapabilir ben bu sekilde yorumladim
-
Kurumda çalışan bir arkadaşım bana taşra teşkilatının 'sürgün mekanizması' olarak kullanıldığını söyledi. Herkes Ankara'da çalışır dedi. Aday bilgi formunda doldurduğumuz şeylerin formalite olduğunu söyledi. Zaten yurdışına yöneticiler dışında kimse çıkamıyormuş. Stratejik Plan'dan öğrenebildiğim kadarıyla yurtdışındaki basın müşavirliklerinin yarısından fazlası boş.
-
@3pruu @siyaset-bilimci @beirutde anladım . Teşekkürler .
-
@biberot Siz önümüzdeki yıllarda yapılacak sınavlar için bilgi ediniyorsunuz sanırım. Kurumda merkez teşkilatta şu anda kadrolu personel için 472 boş kadro var. Mevcut kadrolu personelden 100 kadarı 50 yaş üzeri. Yani şahsi düşüncem boş kadrolar ve emeklilikler düşünüldüğünde kurum düzenli olarak her yıl az sayıda alım yapacaktır. Yurt dışı teşkilat için de yeni personelin yetiştirilmesi beklenecektir diye düşünüyorum. Çünkü hali hazırda kurumda fazlasıyla yetişmiş mülga Başbakanlık personeli çalışmasına rağmen atamalar onlardan yapılmamış yurtdışı kadroların %80 i boş bırakılmış.
-
@hasbayburtlu bu bilgilere nasil ulaşıyosunuz
-
@beirutde Stratejik planda yazıyor hocam bunlar. Oradan muhtemelen.
-
ilk sınava kaç kişi girdiğini öğrenebiliyor muyuz? Bilgisi olan var mı?
-
@MaxWeber Bilgim yok. Ancak sizin için önemli bir bilgiyse bilgi edinme başvurusu yaparak öğrenebilirsiniz.