2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
bence kendi alanımızla ilgili sorular geliyor
-
Bence konuşmayı siz yönlendirin. bu şekilde sadece sizin bahsettiğiniz konularla ilgili ek sorular soruyorlar. Aksi halde soruyu komisyon belirliyor ve bu da net bilgi sorularının gelmesine sebep oluyor.
-
@EconomisTurkmen Heyetin karşısında konuşmayı yönlendirebilmek de büyük meziyet umarım başarılı oluruz bu konuda.Peki size yaklaşımları nasıldı? Gergin bir ortam mı vardı yoksa sizi rahatlatacak şekilde mi hareket ediyorlardı?
-
Daha önce 3 mülakat geçirdim ancak İletişim Başkanlığı ilk olacak ve bu kurum yeni olması sebebiyle pek bilgi yok. Tecrübeleriniz gerçekten önemli bizim için @EconomisTurkmen
-
@keynesinvarisi kesinlikle büyük meziyet... bir de soğuk bir ortamda denemek ters bile tepebilir ben de daha önce hiçbir mülakata girmedim. Umarım rahatlatacak şekilde hareket ederler.
-
@EconomisTurkmen alana yönelik sorular olması ihtimali yüksek sanırım bu durumda. Teşekkürler hocam
-
Hiç gergin bir ortam değildi. Bir soruyu bilemeyeceğinizi farkettiklerinde üzerinde durmuyorlar. Yönlendirme konusu da şöyle ki eğer soruyu cevaplarken eğer siz konuyu kesmeden anlatmaya devam ederseniz arada konu ile bağlantılı soru geliyor ve ana hatları değişmiyor. Komisyondakilerin ne düşündüğü hakkında en ufak fikriniz olmuyor çünkü renk vermiyorlar. Bunu o sırada olumsuzluk gibi düşünüp cevabınızdan şüphe etmeyin derim.
-
@EconomisTurkmen Sağolun hocam.
-
@3pruu psikolog musunuz hocam?
-
Bir de ufak bir detay olarak şunu söyleyebilirim. Oturduğumuz masada boş kağıtlar ve kalem vardı. Ben kullanmadım ve zaten yazıp çizecek bir konuda olmadı ancak bir önemi var mıdır bilemiyorum. Belki beden dili ile ilgili bir numarası vardır dikkate alın isterseniz.
-
@EconomisTurkmen not almak için mi
-
herkese başarılar dilerim yeni gördüm
-
@sefa-turkdonmez gerekçesini bilemiyorum. Boş bir kağıt destesi ve kalem vardı. Zaten 15 dk sürüyor ortalama. Sorular peş peşe geliyordu. Ne maksatla konulduğunu bilemiyorum.
-
@john evet
-
@EconomisTurkmen çok teşekkür ederiz
-
@EconomisTurkmen peki hocam sizce mülakatı neden geçemediniz
-
@keynesinvarisi hocam benim anlamadığım iibf'den alınacak kişi sayısı yanlış hatırlamıyorsam 10 kişi idi, mülakata da, alınacak kişi sayısının 4 katı, yani 40 kişi çağrılması lazım. Nasıl 103 kişi çağrılıyor?
-
@meursault hocam diğer kadroları baya yiyerek yaptılar. Böylelikle iibf dışından olanların sansı oldukça düşük oldu şu durumda
-
@xinna hocam o halde 10 kişiden fazla mı alınacak iibfli? eğer öyle değilse durum oldukça aleyhe olabilir, çünkü 40 kişi yerine 103 kişi çağrılıyorsa ve kadro sayısı hala 10 ise rakip sayısı 3 katından fazla artıyor.
-
@meursault dediğiniz gibi eğer hâlâ 10 kişi alınacak ve 103 kişi girecekse büyük sıkıntı