2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@MaxWeber 4 ay nedir ya
-
@MaxWeber ben de detaylı bir inceleme yaptım şimdi. 18 Martta mülakat tarihlerini açıklamışlar ve 25 Martta başlıyoruz demişler yani sadece 1 hafta süre var. Daha sonra bir duyuruyla 1 hafta daha uzatarak 2 Nisan'da başlatmışlar. Yani 15 gün var tarihlerin açıklanmasıyla mülakatların arasında
-
Yeni bir hafta başlıyor.Güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah arkadaşlar. Yarın tekrar arayıp bilgi almaya çalışacağım sizi de bilgilendiririm.
-
@keynesinvarisi inşallah hocam bu hafta netleşir umarım
-
@keynesinvarisi heyecanla bekliyoruz hocam
-
@keynesinvarisi teşekkür ederiz çabanız için
-
Şimdi kurumla görüştüm tam tarih veremiyoruz ancak mülakatlar önümüzdeki ay içerisinde yapılacak dediler. İmza aşamasındaymış imzalanınca yayımlayacağız dediler. Bu da mülakat tarihleri belli yalnızca onay bekleniyor demek. Ekim ayının herhangi bir haftasında yapılacakmış gibi hazırlanmakta fayda var arkadaşlar.
-
@keynesinvarisi sağolun hocam. 2-3 hafta icinde mülakattayız o zaman
-
@beirutde İnşallah hocam.
-
@keynesinvarisi hocam sürecin başından beri emeğiniz için teşekkürler gerçekten
-
Arkadaşlar mülakat tarihleri açıklanmış.
-
Ee aday tanıtım formu, cv falan hiçbir şey istemiyor nasıl olacak böyle
-
@3pruu Estağfurullah hocam rica ederim.
-
Bayağı hızlı oldu çok iyi sürecin hızlı ilerlemesi
-
@siyaset-bilimci Geçen sene mail olarak gelmişti formlar. Spama da düşebilir. Henüz gelmiş bir mail bende de yok ancak sürekli kontrol etmenizi öneririm.
-
@EconomisTurkmen ama geçen sene duyurulardan yayımlanan bir form da vardı hocam
-
@siyaset-bilimci Şimdi siz söyleyince başkanlığın sitesinden baktım. Geçen seneki mülakat duyurusunda liste dışında bir form göremedim. Maili de spama düştüğü için geç farketmiştim oradan hatırlıyorum.
-
Soyadı sıralaması yapılmış. Ancak en sonda iki kez tekrar sıralanıyor soyadına göre ve bölüm bölüm ayrıldığını varsayarak şu sonuç çıkıyor. İlk 103 kişi İİBF. Sonraki 6 kişi hukukçu olduğunu bildiği isimlerden hareketle hukuk grubu. Psikolog olduğunu bildiğim iki isimden hareketle son 12 kişi sosyoloji-psikoloji grubu veya mühendislik ve iletişim mezunları da o gruba dahil edilmiş olabilir. Mühendis veya İletişim mezunu arkadaşlar bizi aydınlatabilir.
-
@EconomisTurkmen https://www.iletisim.gov.tr/turkce/duyurular/detay/iletisim-uzman-yardimcisi-on-eleme-giris-sinavi-sonuc-duyurusu Mülakat duyurusunda değil sonuç duyurusunda form verilmişti. Ancak bu yıl öyle bir yol izlememeyi tercih ettiler. Bence isabet olmuş bunlar süreçleri uzatan şeyler. Nasıl olsa kurum istediği bütün bilgiyi elde edebilir.
-
@keynesinvarisi, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Soyadı sıralaması yapılmış. Ancak en sonda iki kez tekrar sıralanıyor soyadına göre ve bölüm bölüm ayrıldığını varsayarak şu sonuç çıkıyor. İlk 103 kişi İİBF. Sonraki 6 kişi hukukçu olduğunu bildiği isimlerden hareketle hukuk grubu. Psikolog olduğunu bildiğim iki isimden hareketle son 12 kişi sosyoloji-psikoloji grubu veya mühendislik ve iletişim mezunları da o gruba dahil edilmiş olabilir. Mühendis veya İletişim mezunu arkadaşlar bizi aydınlatabilir.
Düzeltiyorum son 9 kişi Sosyoloji-Psikoloji grubu.Onlardan önce 3 arkadaş da farklı gruplanmış.