2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@keynesinvarisi tübitak hocam.. artık unuttum başvurduğumu
-
@beatrixxx Maalesef örnekleri çok bu durumun.
-
@keynesinvarisi ama olumlu düşünelim biz yine de iletişim bu kadar uzamayacak inşallah
-
@beatrixxx İnşallah hocam
-
@JABS dediğiniz doğru ancak sürecin kendisi çok uzun olduğu için açıkçası bıkkınlık oluştu herkeste bu da gayet normal.
-
@belhanda Katılıyorum hocam. 1 sene olduk. Bıktık artık gerçekten. Belli olsun da çıksın hayatımdan diye bekliyorum artık gerçekten.
-
İşin en ilginç tarafı kimsenin bu kurumda süreç hakkında bilgi alabileceği tanıdığının olmaması bence
-
@siyaset-bilimci Süreç hakkında bilgi alınabiliyor aslında. Sadece ne zaman açıklanacağı muamma. @paretowilfredo "imzalık aşamaya kadar gelinmiş sürecin sona ermesi için" yazmıştı geçtiğimiz hafta. O nedenle artık şunu görüyoruz ki değerlendirme süreci bitmiş tamamen bürokratik hız belirleyecek sonuç tarihini. Umarım yeni kurulan bu kurum eski sistemin bürokratik tembelliğini aşmıştır.
-
@keynesinvarisi, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@siyaset-bilimci Süreç hakkında bilgi alınabiliyor aslında. Sadece ne zaman açıklanacağı muamma. @paretowilfredo "imzalık aşamaya kadar gelinmiş sürecin sona ermesi için" yazmıştı geçtiğimiz hafta. O nedenle artık şunu görüyoruz ki değerlendirme süreci bitmiş tamamen bürokratik hız belirleyecek sonuç tarihini. Umarım yeni kurulan bu kurum eski sistemin bürokratik tembelliğini aşmıştır.
Bu yüzden de bugün de açıklanabilir 2 ay sonra da yazdım.
-
Net bilgiyse artık hangi imzalardan bahsediliyorsa o imzalar atıldığı gün alınabilir.
-
Yönetim Bilimi dersinde hocamız bürokrasiyi anlatırken bir kağıdın aynı kurumda bir üst kata çıkmasının 1 hafta sürmesidir demişti:)
-
@siyaset-bilimci Maalesef Ama bundan da öte öncelik sırasına göre işlerin yürüdüğünü düşünüyorum. Gözlemlerime dayanarak söylüyorum personel alımı hiçbir kurum için öncelikli işler arasında yer almıyor. Her zaman ertelenebilir olmuştur. Bunun en somut örneği atama izni verilen ancak tüm yıl kullanılmayan kadroların yılın en son günlerinde kullanılması Aralık 27 sonrası kurumların ilan yağdırmasıdır. Zira bizimki de aynı şekilde olmuştu.
-
@keynesinvarisi, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@siyaset-bilimci Maalesef Ama bundan da öte öncelik sırasına göre işlerin yürüdüğünü düşünüyorum. Gözlemlerime dayanarak söylüyorum personel alımı hiçbir kurum için öncelikli işler arasında yer almıyor. Her zaman ertelenebilir olmuştur. Bunun en somut örneği atama izni verilen ancak tüm yıl kullanılmayan kadroların yılın en son günlerinde kullanılması Aralık 27 sonrası kurumların ilan yağdırmasıdır. Zira bizimki de aynı şekilde olmuştu.
Hadi beni utandır bugün İletişim Başkanlığı
-
@keynesinvarisi evet en berbat şey de bu. 6 7 ay ilan beklemekle geciyo sonraki 3 aya butun sinavlari önümüze yığıyolar:)
-
@beirutde Evet yine aynı sebepten ötürü işte.
-
@beatrixxx hocam milyon kez sorulmuştur bu soru size ama bir de ben sorayım. Hem Tübitak hem iletişim olursa hangisini seçeceksiniz
-
Arkadaşlar covid19 tedbirleri açıklandı bugün. Kurum bu durumdan dolayı süreci uzatabilir diye düşünüyorum. Ancak gerçekten sabrım kalmadı çok yoğun stres altındayım. YLSY programında tercihler başladı. İletişim başkanlığı açıklanmadığı için o yola doğru sürükleniyorum mecburen. Üstelik diğer kurumlar da ilan açtı. Yani artık açıklansın da gerçekten önümüzü görelim. Ayrıca şuan diğer kurumların ilanlarından dolayı herkes her yere aynı anda başvurduğu için ve doğru düzgün alım yapılmadığı için eleme olmadı. Bu yüzden puanlar hep yüksek kalacak. Keşke biraz da bu durumları gözönünde bulundurarak hızlı davransa kurum.
-
@sbky1 yordu vallahi yordu
-
@sbky1 Çok da kurumların çalışmasını etkileyecek bir kısıtlama açıklanmadı aslında. Bahane olarak algılamazlar inşallah. Aralık ayına sarkmasın başka bir şey istemiyorum.
-
@sbky1 Gecikme olsa dahi bu tedbirlerle alakalı olmaz. Cumayı bekleyelim bakalım hala umutluyum.