2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
ben de tek çatıdan açıklancağını düşünüyorum yeni sistem kurmuslar oraya dönebilirler ama tabi önümüzde topluca açıklanmış örnekler olduğu için bizimkisi tahmin görelim
-
Sendrom falan hikaye, hiç bu kadar beklememiştim pazartesiyi...
-
@siyaset-bilimci Hocam bu işler belli olmaz bir sonraki haftaya da sarkabilir. O kadar umutlu olmayın bu haftadan sonra koca hafta geçmek bilmez.
-
@keynesinvarisi katiliyorum
-
@siyaset-bilimci Hocam ben bazen mülakata girip sonuç beklediğimi unutuyorum. En temizi böyle, tavsiye ederim.
-
Yok mu arkadaşlar herhangi bir hareketlilik?
-
@siyaset-bilimci sonu 12 olan personele ulaşılamıyor hala onun dışında birşey yok sanırım. Bu hafta tam 1 ay oldu mülakata gireli.
-
Bugün açıklasınlar olumlu olumsuz neyse önümüze bakalım artık. çünkü gerçekten yordu iletişim başkanlığı. Geçen seneden beri iletişim başkanlığının sınavlarıyla, sonuçlarıyla, mülakatlarıyla uğraşıyoruz.
-
@3pruu ben şimdi tekrar konuştum da bilgimiz yok dedi bir personel
-
@sbky1 ocaktan beri gündemimizde nerdeyse 1 yil olacak. uzuleceksek de üzülelim bitsin bu konu artik harbiden
-
Hatta şey diye sordum en azından tahmini bir şey söyleyebilir misiniz 1 hafta ya da 1 ay gibi dedim o konuda da bilgi verilmedi bize dedi
-
Bize doldurulan formda yazdığımız referansları aranan vs oldu mu acaba?
-
@mulakat aa bunu ben de merak ediyorum. Benim referanslarımdan bir geribildirim olmadı.
-
Bence de fazla uzadı ama yüzyılda bir olan şey başımıza geldi, bu da bizim şanssızlığımız oldu, ben iptal olacağını bile düşünmüştüm, buraya kadar gelinmiş olması bile önemli, ama tabi açıklansa da ona göre gelecek yıl planımızı yapsak diye içimden geçiriyorum, önümüzü de bir şekilde görmemiz lazım.
-
@siyaset-bilimci Evet o personel genelde bilgi vermiyor ya da gerçekten bilgi sahibi değil. Mülakat tarihleri için aradığımda hiçbir gelişme yok demişti 5 dakika sonra başka bir personeli aradım "tarih veremem ama mülakatlar ekim ayında yapılacak" dedi. Bu konuşmanın geçtiği gün mesai bitiminde de mülakat tarihleri açıklandı. Şunu söyleyebilirim bu saatten sonra her şey bürokrasinin ne kadar hızlı hareket ettiği ile alakalı. Yani bugün de açıklanabilir yarın da bir ay sonra da iki ay sonra da. Ben nöbetime başlıyorum
-
@keynesinvarisi biraz erken mi başladık hocam sizce? genelde böyle alımlarda 6 hafta sürüyor gibi ortalama. Kasım son hafta en kötü aralık ilk hafta diye tahminimi yapayım ben de. İnşallah bu hafta açıklanır da kafamız rahatlar.
-
@JABS Başlamak için haklı sebeplerimiz vardı aslında ancak bürokrasiyi hesaba katmak lazım tabi ki. Şahsen bu hafta açıklanmazsa ya da bu ay açıklanmazsa şaşırmam.
-
@JABS benim 6 aydır haber beklediğim kurum var her şey olabilir yani. ama burasının o kadar sürmeyeceğini düşünüyorum temennim de o yönde
-
@beatrixxx Hangi vicdansız kurum o hocam?
-
Yine başlıkta hareketlilik var yeni girene Allah yardım etsin