2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@belhanda son 1 ayda 15 kisiyi gecmiyo ama sanirim yazan kisi sayisi ,baslarda coktu
-
@beirutde 26000 görüntülenme var hocam. En az 50 kişi de başlığı izliyor.
-
@keynesinvarisi, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@belhanda Helal olsun hocam saydınız mı?
@belhanda yazıyormuş zaten şimdi gördüm.
-
@keynesinvarisi mobilde gözükmüyor pcden girince gördüm ben de. aktif olan 15 i geçmez doğrusu, izleyen de var gerçi.
-
İlk ilan geldiğinde bilseydiniz sürecin en az 11 ay süreceğini o ilk sınava başvuru yapar mıydınız diyerek bir kamuoyu yoklaması yapmak istiyorum:)
-
@siyaset-bilimci net yapmazdım. Bu olmazsa bundan sonra da büyük konuşmayayım ama denemem sanırım.
-
@siyaset-bilimci yapmazdim.
-
İibf için ilan 10 kişi gelmişti ve 11 ay... Kimse girmezdi heralde böyle bi işe
-
@siyaset-bilimci 12.ay oldu hocam yilbasiydi sanirim ilan geldiginde. yilbasindan önce aciklansa bari
-
@beirutde 2019da gelen ilana 2021 yılında başlayacaz galiba
-
cumhurbaskanligina bagli diger bir kurum Sbb ' de ekim 2019 da ilan acilmis , subat 2020 de mulakat sonuclari duyrulmuş.
-
@beirutde pandemi gelmeden iyi yırtmışlar, bizimki de pandemiyle başladı
-
@beirutde Tam olarak 30.12.2019
-
@belhanda Evet bizim alan sınavının yapılması çok uzun sürdü pandemi sebebi ile. Ön eleme sonuçları Nisan'ın başında açıklandı, alan sınavı ise Ağustos'un sonunda yapıldı. 4 ay beklenildi herhangi bir işlem olmadan.
-
@altairtyraen yeditepe konserleri vardi hocam:)
-
@beirutde Tam ben yazıyordum nasıl hiçbir işlem olmadan diye
-
-
@beirutde bu ne bicim bi gülme emojisi ya kusura bakmayın : )
-
@altairtyraen hakikaten iyi beklemişiz o zaman 4 ay
-
@beirutde, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@beirutde bu ne bicim bi gülme emojisi ya kusura bakmayın : )
Cidden hiç olmamış bu yeni emojiler ben de biri dile getirse artık diye bekliyordum. Eskiye dönmek mümkün mü? @paretowilfredo