2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@beirutde sweat smile mış bu
-
@keynesinvarisi evet fazla.sevimli: )
-
Yeni duyuru geldi heyecan yapmayın
-
@siyaset-bilimci Ben bakmıyorum artık siteye hocam. Buradan öğreniriz nasıl olsa açıklanırsa.
-
@siyaset-bilimci ben yine başvururdum hocam. Ben kpss öğrencisi değilim bu kurumun ilanını bekliyordum zaten.
-
@siyaset-bilimci o zamanlarda ben de başvururdum sanırım, hep uzmanlık ilanlarını bekliyordum o sıralarda, ancak artık gücüm kaldı mı bilmiyorum :')
-
@siyaset-bilimci Ben yine de başvururdum hocam
-
İlk 2018 alımında da 12 ay mı sürdü süreç.
-
@gpale Toplamda 7 ay.
-
@keynesinvarisi, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@gpale Toplamda 7 ay.
Alan bilgisi yazılı sınavı yapılmamasına rağmen @gpale
-
2018
İlan Tarihi: 29.12.2018
Ön Eleme Sınavı Tarihi: 16.02.2019
Ön Eleme Sınav Sonucu: 05.03.2019
Mülakat Tarihleri: 25.03.2019 – 03.04.2019
Mülakat Sonucu: 26.07.20192019
İlan Tarihi: 30.12.2019
Ön Eleme Sınavı Tarihi: 14.03.2020
Ön Eleme Sınav Sonucu: 06.04.2020
Alan Bilgisi Yazılı Sınav Tarihi: 23.08.2020
Alan Bilgisi Yazılı Sınav Sonucu: 09.09.2020
Mülakat Tarihleri: 12.10.2020 – 17.10.2020
Mülakat Sonucu: -Önümüzdeki yıllarda girecek arkadaşlara rehber olacaktır. Süreçler bu şekilde.
-
@keynesinvarisi Önceki süreçte mülakat sonuçlarının açıklanması, mülakatların bitiminden 110 küsür gün önce olmuş fakat, yanlış isem düzeltin beni, o zamanlar Memur alımlarında geçmişin araştırılması süreci daha uzun işliyordu. O zamandan bu zamana bazı aşamalar iptal edildi, bazıları streamline edildi ve bazıları revize edildi.
Bilmiyorum belki de biz de 110 gün bekleyeceğiz ve Şubat'ın ilk haftası öğreneceğiz sonuçları. Kurumun takdiri sonuçta. Hayırlısını dileyelim.
-
@altairtyraen aman hocam allah korusun
-
@altairtyraen Daha önce sürecin geçtiğimiz yıl kadar uzun olmayacağına dair bilgi aldığımı ifade etmiştim. Hala aksini söyleyebileceğim bir bilgi almış değilim. Ancak şunu da çok iyi biliyorum bürokraside her an her şey değişebilir, gecikebilir, ertelenebilir. Her şey mümkün.
-
@keynesinvarisi o zaman bi de hem yerel seçim hem de bayram arka arkaya gelmişti. Bu tarz şeyler de etkilemiştir süreci. bizde de pandemi etkiledi.
-
Az önce duyum aldım arkadaşlar. Güvenlik soruşturmaları tamamlanmak üzereymiş. Bitince açıklanacak inşallah.
-
@keynesinvarisi sağol hocam allah razı olsun
-
@beirutde Rica ederim hocam. Hepimizden inşallah.
-
-
@keynesinvarisi bu hafta içinde açıklanma durumu nedir? Ne dersiniz ?