2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@belhanda @RY Daha önce ifade etmiştim ilgili yıl atamaları\alımları için yeterli kadro yoksa kadro ihdası, mevcut kadrolara ise atama izni bir önceki yılda talep ediliyor. Mesela kurum 2019 sonunda 2020 yılı için atama izni talep etmiş, izin 2020 yılı içinde verildi ancak bildiğimiz gibi hala kullanılmadı. Hala son güne kadar o kadronun kullanılacağını 2020 içinde sınav ilanı geleceğini düşünüyorum. Bizi ilgilendirecek olan 2020 alımı burada talep edilecek olan değil. Bu husus daha çok 2021 yılında çıkılacak alımla alakalı. Eğer aynı şekilde hareket ederlerse 2022 yılında yapılacak sınavla.
-
@keynesinvarisi Bizim ilanımız 31.12.2019'da yayınlanmıştı, 31.12.2020'de de başka bir ilan yayınlamamaları için hiçbir sebep yok sonuçta.
Merak ediyorum siz 31 Aralık 2020'ye kadar bizim sonuçlarımızın açıklanması ihtimalini % kaç olarak görüyorsunuz hocam, diğer her şey göz önüne alındığında.
-
@altairtyraen Bu cuma için %100 görüyorum. Bu cuma açıklanmazsa şubatta açıklanırsa şaşırmam.
-
Bu hafta açıklandı açıklandı, yoksa bunun ucu bucağı, sınırı yok. Arkadaşın dediği gibi şubatta açıklansa şaşırmam.
-
@sbf11 Tam olarak bunu demek istedim işte.
-
@3pruu çok geçmiş olsun hocam Allah acil şifalar versin.
-
tercümanlık alımı süreci henüz açıklanmadı, acaba ikisini bir imzalayıp mı açıklayacaklar, onu bekliyor olabilirler mi diye aklıma geliyor, 6 kişi alınacaktı yanlış hatırlamadıysam.
-
Strateji geliştirme dairesini aradım belki bir şey biliyorlardır diye ama yönetim hizmetlerini arayın bizim alanımızda değil mülakat sonuçları dedi
-
Cuma gününe doğru gidiyoruz. Uzatmaların da uzatmasını tamamladık artık bu maç bitsin.
-
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar. -
Bu cuma açıklanacağını düşünüyor musunuz? Ben düşünmüyorum.
-
@siyaset-bilimci hocam @keynesinvarisi'nin dediği gibi eğer bu cuma açıklanmaz ise potansiyel olarak Şubat'a kadar bekleyebiliriz. Ümitlenmek size kalmış.
-
@siyaset-bilimci Bana da açıklanacak gibi gelmiyor nedense.
-
@siyaset-bilimci açıkçası ben de pek ümitli değilim
-
şimdi bu mesajı yazmakta biraz çekiniyorum da ama yazmak bir görev gibi bu haftaiçi rtük mülakatına girdiğimde jüri başkanı "iletişim başkanlığı açıklanacaktı bu hafta ne oldu sonucu" dedi bana. şimdi buradaki "bu hafta" ibaresi geçen haftayı mı refere ediyo bu haftaya mı bilemiyorum ama aramızda böyle bir muhabbet geçti. normalde bunu yazmıcaktım ama bazı arkadaşlar duyumu olan var mı diye sormuş yazayım dedim.
-
@hpolitics Hocam mülakata bu hafta içi girdiyseniz içinde bulunduğumuz haftayı kastetmiştir heralde. Bugün ya da yarın açıklanmasını beklememiz gerekir sanırım.
-
@sbf11 konuşmanın gidişatından geçen haftayı da kastedebileceğini varsayıyorum ama bakalım inşallah yarın hallolur.
-
@hpolitics güzel bir bilgi.sağolun
-
@hpolitics Anladım hocam. İnşallah yarın biter bu iş, çok uzadı.
-
@beirutde rica ederim hocam