2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@3pruu rica ederim hocam
-
Bu hafta açıklanır da haftaya kalmaz inşallah. Haftanın 3 günü duruyor daha, bence ümitli olabiliriz bu haftadan.
-
@beirutde gerçekten çok teşekkürler
umarım bu hafta açıklanır ve herkes için hayırlısı olur -
@beirutde teşekkürler hocam. Bu hafta için umutlandık yine. Sonu hayırlı olur inşallah : )
-
Günaydın arkadaşlar herkese. 18 Aralık a 2 gün kala hepinizi en içten dileklerimle selamlarım.
-
@ry 18 Aralık: Totem
-
@ry günaydın hocam. 18 Aralık totem : )
-
arkadaşlar günaydın
ticaret bakanlığı sınavı için ben bir kampa giricem internet kullanmayabilirim ekseriyetle o yüzden şimdiden kazanacak olan arkadaşları tebrik eder vatana millete hayırlı bir bürokrat olmasını dilerim. Selametle ve özellikle şu sıralar sağlıkla kalın. -
arkadaşlar verdikleri numara uzun bir aradan sonra ilk defa çalıyor bugün. şimdilik açan yok ama henüz: )
-
@beirutde çalıyorsa elbet açılır hocam, bugün o numaradan öğrenelim artık şunu:)
-
Forumun totemine yaklaşık 29 saat var Umarım tutar.
-
@beirutde ben de aradım şimdi hocam telefon çaldı fakat kimse açmadı
-
@sbky1 Ben bugün aradım açtılar. Sorumu sordum aralarında konuşup 5 dakika sonra tekrar aramamı söylediler. Sonra defalarca kez aradım ancak açmadılar.
-
@keynesinvarisi hahaha iyiymiş bu.
-
@jabs Sanırım telefonu açan ilgili personel değildi. Bilgi sahibi değillerdi aralarında bunu konuştular. Onun gelmesini bekledikleri için 5 dakika sonra dediler diye tahmin ediyorum. İlgili kişi gelmedi mi yoksa geldi de telefonu bilerek mi açmadı bilmiyorum.
-
@keynesinvarisi hahahaha kahkaha attım
-
Bir şekilde bugün 2 ayı doldurduk arkadaşlar. Acısıyla tatlısıyla koca bir yıl birlikte vakit geçirdik birlikte bekledik. Bunu hiçbir sınav için söylemem ancak bu sınav için rahatlıkla söyleyebilirim ki gördüğüm kadarıyla 121 arkadaşım da rakiplerini daha yıllar önce eleyerek ülkenin kaliteli okullarında eğitim almış yabancı dilde ve birçok alanda yetkin bu görevi layığıyla yapacağından şüphem olmayan hak eden kişiler. Bilhassa forumdaki arkadaşlarım. Kuvvetle muhtemel yarın ya da en geç bu ay sonunda sonuçlar açıklanacak. Bir kısmımız sevinecek bir kısmımız üzülecek maalesef. İnşallah rabbim öncelikle en çok ihtiyaç duyana bu görevi gönülden isteyene layığıyla yapacak olana nasip etmiştir. Çok uzun zamandır her gün bir aradayız bir kısmınızı ismen tanıyorum, artık ben sizi arkadaşım sayıyorum hatamız olmuştur yanlış bir laf etmişizdir haklarınızı helal edin.
-
@keynesinvarisi kesinlikle katılıyorum oldukça seviyeli bir başlık burası. Bir nevi aile gibi olduk. Önceden de söylemiştim ben kazanamasam bile iletişim başkanlığında bir sürü arkadaşım olmuş olacak
-
@keynesinvarisi forumda bilgilendirme yapanlardan birisin. Kendi adıma teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım hak eden kazanır. İyi akşamlar.
-
@keynesinvarisi helal olsun hocam. siz ve burdaki 9, 10 arkadas var ki sürecin en basindan beri hem bilgi hem duygu paylasimi yaparak bizlere moral oldunuz. inşallah bu arkadaşlarimın sonuc aciklandiginda yüzleri güler. bir de her gün her saat bizler gibi bu başlığa girip sadece okuyup geçen sessiz bir güruh var. sonuçlar aciklaninca bizden önce yazarlar zaten: )