2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@3pruu evet hocam ben de ara ara deniyorum açmıyolar malesef.
-
18Aralık totemi de mi tutmadı arkadaşlar. Bugün akşama kadar vakit var ama yine, artık net imzada ise birkaç güne duyurulmasını beklerim.
-
@xinna Hocam genelde akşam açıklanıyor. Daha belli değil. Ama bugün açıklanacakmış gibi gelmiyor nedense.
-
Valla bugun de açıklanmazsa artık tahminde bulunmayacağım.
-
@xinna Akşam belirli olacak hocam totem, 18:30-19:00 arası diye tahmin ediliyor.
-
Ben de aradım şimdi ama ulaşamadım maalesef
-
Kaç kişi arıyoruz burada illa ki birimizin telefonu açılacak. O artık kime denk gelirse öğrenmeden kapatmasın telefonu lütfen
-
@siyaset-bilimci hangi numarayı arıyorsunuz?
-
Arkadaşlar ben sordurdum ama internet sitesini takip edin demişler. Yeni yıla kalma durumu olur mu diye özellikle sordurdum. bilgimiz yok demişler
-
@economisturkmen teşekkür ederiz.
-
ben geçenlerde maile dönüş yapan kişiye bir mail daha attim bakalim cevap atarsa yazicam.
-
@senadogan hem 0312 590 27 66yı arıyorum hem de 0312 590 20 00dan yönetim hizmetleri dahili numarasını tuşluyorum
-
Normalde saat 17.00dan sonra bekliyoruz ama yine hiçbir hareketliliğin olmaması benim ümidimi bugün için de bitiriyor yavaş yavaş
-
Bir şarkı istiyorum senden iletişim başkanlığı, son bir şarkı, bir ihtimal daha var, o da sonuçları açıklamak mı dersin, son defa çal benim için : )
-
"Sürecin ne kadar süreceği konusunda bir bilgimiz bulunmamaktadır. İyi günler dileriz."
Cevap bu şekilde... -
@beirutde geçmiş olsun o zaman artık daha ne kadar bekleriz muamma
-
@siyaset-bilimci ilgili görevli daha fazlasını bilmiyor demek ki, son imzayı bekleyeceğiz. Bugün düştü galiba.
-
@belhanda geçenki maili atanla ayni kisi hocam
-
@beirutde yönetim hizmetlerinden yönetici makamına gitmişse listeler hocam. Maili atanlar artık süreci takip edemiyor olabilirler. Bu da demek olur ki listenin altında imzası olanlar dışında neredeyse kimse tarih ya da başka bir bilgi veremeyebilir. Ha bu arada liste değişemez diye de birşey yok bence. Öyle bir durumda da süreç uzar. Bugün de açıklanabilir 2 ay sonra da yani
-
@3pruu mantıklı hocam dediginiz. bakalim bugünden ümidimizi kesmeyelim o zaman belli olmaz.