2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@siyaset-bilimci gün ola harman ola hocam, inşallah çok uzamaz demekten başka çaremiz yok.
-
@belhanda sizce ne zaman açıklanır hocam tahmininiz nedir
-
@siyaset-bilimci Başka bir şeye odaklanın hocam. Böyle strese sokmayın kendinizi.
-
@eballack işsizim hocam, başka odaklanabilecek bir şeyim yok maalesef. Kitap ve diziyle gün doldurmaya çalışıyorum
-
@siyaset-bilimci bu hafta olması temennim tabi ama bir sonraki hafta aralık ayı başlayacak, o zamana sarkabilir diye düşünüyorum.
-
@siyaset-bilimci baska nerelere basvurdunuz hocam hali hazirda
-
@siyaset-bilimci açıkçası bende de durum aynı, başka bir şeye odaklanmak imkansız hale geliyor, bir buçuk yıldır özelde, akademide gitmediğim yer kalmadı, enerjimi buna ayırdığım için KPSS ye de gitmedim, zaten iletişimci olduğum için girebileceğim kamu kurumu da sınırlı doğrusu, maalesef kötü zamana denk geldik, karamsarlığa kapıldığım zamanlar da olmuyor değil, ancak umudu kaybetmemek lazım.
-
@beirutde Epdk ve hazine maliye uzman yardımcılığına başvurdum hocam Epdk muhtemelen gelmez de hazine maliye de zaten çook uzun bir süreç o yüzden yıpranma eşiğini zorluyoruz
-
Sizi biraz anlıyorum zira sizden çok daha uzun zamandır işsizim çok sonuç bekledim böyle aylarca ancak biraz daha sabır arkadaşlar. Belki ne olursa olsun açıklansın diyorsunuz ancak inanın öyle olmuyor açıklanınca. Sonu güzel olsun inşallah beklemeye alıştık . @siyaset-bilimci @belhanda
-
@belhanda en son imza aşamasında denilmişti yanlış hatırlamıyorsam. Bir arkadaşım imza aşamasında diyorlarsa 1 hafta falan sürüyor demişti o yüzden ben de önümüzdeki cumaya kadar bekliyorum
-
@siyaset-bilimci insallah benim de temennim o yonde
-
Halkbank mülakat sonuçlarını da önümüzdeki hafta bekliyorlar. Onların ne zaman bitti mülakatları bilen var mı ve kaç kişi alınacaktı?
-
@siyaset-bilimci onun mülakatlari 24 ekimde bitti ama baya erken basladiydi.orda da 1.5 aydan fazla bekleyen kisiler var
-
@siyaset-bilimci Hocam onu ben söylemiştim. Wilredopareto da onaylamıştı zaten. İmza aşamasında birkaç sıkıntı olmuş. Ne zaman açıklanır bilmiyorum. İnşallah önümüzdeki hafta açıklanır ama gerçekten başka bir şeylerle uğraşın. Eğer kuruma alınmazsanız ciddi bir çöküş yaşayabilirsiniz. Bir şeyler okuyun, bir şeyler izleyin başka şeylere çalışın derim ben. Sürekli bekleyerek vakit geçmez. Yıpranırsınız. Biliyorum zor ama deneyin derim.
-
@sbf11 eyvallah hocam çok sağolun
-
@sbf11 İmza aşamasında ne gibi sıkıntılar olabiliyor hocam? Merak ettim.
-
@altairtyraen Ben de tam bilgi sahibi değilim hocam.
-
valla ben rtük e başvurdum p29 95 puanım var he olur mu dogrudan mulakat oldugu ıcın pek sansım yok. iktisat calısıyorum hukuk calısıyorum öğrenmenin bahtiyarlığı stresimi engelliyo. Allah hak edene en güzel kapıları açsın.
-
Ben şansımı deneyeyim tekrar arayayım dedim ama açan olmadı
-
Bir de halkla ilişkiler üzerinden ulaşmaya çalıştım ama o da olmadı