2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@keynesinvarisi zaten bugün gelmezse ben hesap kitabı bırakıp izleyici moduna geçeceğim:)
-
Felaket tellalığı yapmak istemiyorum ama bu ilanın sonuçları hiç açıklanmayacakmış gibi gelmeye başladı bana.
-
@sbf11 şakası bir yana 11 ay sürdü resmen hepimiz 1 yaş atladık süreçte
-
@siyaset-bilimci Hocam bütün samimiyetimle söylüyorum siteye girince midem bulanıyor. Artık çıksın hayatımdan istiyorum. 11 ay ne demek ya.
-
@sbf11 bana da öyle geliyo ya ajaj
-
@sbf11 kesinlikle. Olumsuz da olsa bilelim de önümüze bakalım biz de
-
@sbf11 Şunun şurasında 4 Aralık'a ne kaldı
-
@siyaset-bilimci İnsan bıkıyor hocam ya. Siteye açıklandı mı diye giriyorum arada, yüzüm ekşiyor. Acayip soğudum bu süreçte. Eminim birçok insanda olmuştur.
-
@keynesinvarisi valla raziyim 4 araliga
-
@keynesinvarisi Hocam inşallah toteminiz tutar. Ben 4 Aralık'a da razıyım.
-
Geçen sene açıklanmadan önce arayanlara güvenlik soruşturmaları sürüyor denmişti ki onu bile haftalarca tekrar ettiler. henüz o aşamaya geçmedikleri için ben de pek açıklanmasını beklemiyorum arkadaşlar. Ama umarım erkenden açıklanır.
-
@economisturkmen Geçtiğimiz yıl kadar uzun sürmeyecek en azından bunu öğrenebildik.
-
Aralık ayında bir alıma daha çıkılması muhtemel. O kadro kullanılacaktır. O alım yapılmadan bu sonuçlandırılır. Allahın izniyle aralık ayında bu süreç sonuçlanır.
-
@keynesinvarisi İnşallah.
-
@keynesinvarisi, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Aralık ayında bir alıma daha çıkılması muhtemel. O kadro kullanılacaktır. O alım yapılmadan bu sonuçlandırılır. Allahın izniyle aralık ayında bu süreç sonuçlanır.
Ben de böyle düşünüyorum. 2021e sarkmaz.
-
4 aralık totem gibi oldu sanırım. Ben de 4 aralık için acaba açıklanır mı ki demeye başladım. 4 aralıkta açıklanmazsa hedef 10 aralık bende
-
@sbky1 @keynesinvarisi Hocam söylemleriniz dilden dile dolaşıp gündem belirlemeye başladı.
-
@sbf11 İnanın hocam gün içerisinde saat bile vereceğim
-
@paretowilfredo hocamızın kulağına birşeyler çalınmış mıdır acaba sonradan
-
@keynesinvarisi Bekliyor olacağız hocam.