2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@sbky1 üzücü. bilgi icin sagolun hocam
-
@beirutde maalesef öyle. rica ederim hocam. Kimsenin umudunu kırmak istemem ancak benim edindiğim bilgi bu yönde. farklı kaynaklardan daha olumlu haberler gelir inşallah.
-
@sbky1 boşuna umutlanıp sürekli ha şimdi ha yarın diye beklemek de yorucu hocam. Teşekkür ederim kendi adıma paylaşımınız için.
-
@sbky1 hocam arkadaşınızın bilgisi kesin mi acaba yoksa duyum mu almış
-
Ben aradım şimdi hemen açtılar, yine aynı cevap geldi. "Bilgi veremiyoruz internet sitesini takip edin."
-
Bir Yazar *Ancak imzalık aşamaya kadar gelinmiş sürecin sona ermesi için. Ancak Kurumda bazı yoğunluklar olduğu ifade edildi bana. İşin açığı çok sürmeyecek yönünde bir hava hakim.
Merhaba dostlar. Gerek buradan gerek sosyal medyadan bu alıma dair soruşturma yapmamı isteyen dostlar oldu. Açıkçası doğrudan bir bilgi kaynağım yok bu Kurumdan ne yazık ki. Ancak dolaylı da olsa soruşturmaya çalıştım. Kendi kaynaklarım olmadığından net diyemiyorum maalesef. Ancak imzalık aşamaya kadar gelinmiş sürecin sona ermesi için. Ancak Kurumda bazı yoğunluklar olduğu ifade edildi bana. İşin açığı çok sürmeyecek yönünde bir hava hakim. Ancak dediğim gibi doğrudan benim alabildiğim bilgiler değil bunlar. Yine de kulağıma yeni haberler gelirse paylaşacağım dostlar. Umarım en kısa sürede süreç tamamlanır.
12 Gündür liste masada mı bekliyor yani? neden onaylamıyorlar?
-
@siyaset-bilimci, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Muhtemelen tutmayacak bir hesap yaptım şimdi:) tüik 50 kişi alıyor, mülakatları bizden 15 gün önce başladı ve bu hafta açıklanması bekleniyor. Rekabet kurumu da 20/30 kişi almış ve yaklaşık 1 ayda açıklamış. Alım sayılarını oranladığımızda bizim de önümüzdeki hafta açıklanması lazım. 1 hafta taşınma payı katarsak Kasım'ın son haftası açıklanır
Hatırlarsanız böyle bir hesap yapmıştım. Şimdi hesabımı biraz daha detaylandırıyorum ve diyorum ki bizim mülakat listesi açıklanacağı zaman aradığımda imza aşamasında olduğunu söylemişlerdi yani mülakat listeleri de demek ki imza ile açıklanıyor ve dün akşam tercüman mülakatları yayımlandı. Varsayımsal konuşarak imza sahipleri tercüman listesinin imzalarını atıp bugün çok yorulduk uzman yardımcılarının imzalarını da sonra atalım gibi bir olay olmuyorsa bizim imzaları da beraber aradan çıkarmış olabilirler. Teamül için veya başka bir sebeple yayımı bekletiyor olabilirler. Demem o ki yaklaşık 10 gündür imza aşamasında denilmesinden, çok yakında denilmesinden, duyumlardan vs yola çıkarak bu tahminimin arkasındayım ve inanıyorum ki cuma gününe kadar açıklanacak.
-
Dünkü duyumdan önce SBF arkadaşımız da imza aşamasında bir kaç sıkıntı çıktığından bahsetmişti. Arkadaşın dediği gibi günde 1 kere falan bakılır, geçen cuma heyecan yaptım ama artık bakmıyorum. En kötü durumda birkaç haftaya açıklanır. Ben kendimi hayal kırıklığına da hazırlıyorum, diğer arkadaşlara da öneririm yoksa çok büyük psikolojik sıkıntıya girebiliyor insan. Herkes kendi şansını kendi yaratıyor tabi ama en azından kağıt üzerinde yüzde 25 şansımızın olduğunu unutmayalım.
-
@siyaset-bilimci Gelin şunu 4 Aralık'a çekelim
-
@jabs Hatta bizim için %20,18 (Kalan 22 kadro bize verilirse)
-
@siyaset-bilimci özelden yazdım
-
@keynesinvarisi, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@jabs Hatta bizim için %20,18 (Kalan 22 kadro bize verilirse)
En azından 18 kadro garanti. İletişim ve psikoloji mezunlarının tamamı alınsa dahi. Bu durumda %16,51 şansımız var. Böyle hesaplayınca da çok düşük geldi.
-
@keynesinvarisi evet hocam kendimizi daha fazla hazırlayalım o zaman :). Bu hesap hiç iyi olmadı hahahah. Ben de tarih olarak 7 aralık diyorum o zaman tamamen his olarak.
-
11 aylık bir sürecin sonucunu kabullenmek zor olacaktır bizim icin. hayırlı gelsin ne gelicekse
-
@jabs geçen sene de 15 iletişimci alacaklardı üç kişi mülakata kalmış üçü de elenmiş, bu sene 10 dediler yine üç kişi kaldı ama kesin alacaklar diye bir şart yok, o yüzden hiç belli olmaz, ben açıkçası her türlü sonuca kendimi hazırladım. Bunun dışında girebileceğim başka kamu kurumu da yok gibi nerdeyse. Bu saatten sonrası tamamen kısmet.
-
@belhanda Hakkımızda hayırlısı hocam, Fransızca bilmeniz ve iletişimci olmanız bence büyük avantaj, geçen sene hiç almadığı için kurum en azından bu sene iletişimci eleman almak isteyecektir diye tahmin ediyorum
-
@jabs hayırlısı hocam, rızkımız buradaysa olur inşallah diyelim, benzerini başka arkadaşlarım da söyledi. İnşallah bu başlıktaki bütün arkadaşlar en kısa zamanda burası olmasa bile başka yerde işine kavuşur.
-
Yakın zamanda açıklanmasını beklemiyorum ancak siteye girmeden de edemiyor insan. Benden başka son duyuruları kelime kelime ezberleyen var mı ?
-
@keynesinvarisi ben de aynı durumdayım ama yarın cuma olduğu için yarın bekliyorum ben
-
@siyaset-bilimci Hocam siz böyle umutlusunuz şayet yarın açıklanırsa forumdan kazananları ilk iş günü akşamı Nusr-et'e götüreceğim ben de kazanırsam tabi