2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@platypus katılıyorum hocam
-
Kurumda herhangi bir birimin konuyla ilgili bilgisi olduğunu sanmıyorum.Mülakat komisyonu adaylarla ilgili çalışmayı,kendi görüşlerini,notlarını Başkana sunulması için Başkan yrd iletmişlerdir,Başkan yrd gündemi Başkana bildirirken personel alımına değinmiş,Başkan şimdi sırası değil daha geniş bir zamanda üzerinde çalışacağım ya da Sana güveniyorum ,şu kadar zaman,listeyi hazırla ben imzalarım tarzından birşeyler söylemiştir:)
Yani bir yerleri arayacaksanız Başkan Yardımcısı makamını,Başkan Özel Kalemi gibi yerlere ulaşmaya çalışın derim. -
@mia_nur bunlar varsayım mı duyum falan aldınız hocam?
-
Evet o gün geldi çattı. Saat 18.27'yi beklemeye başlayalım.
-
@keynesinvarisi Genelde akşam 6-8 arası açıklıyor kurumlar. Son zamanlarda onu fark ettim.
-
@sbf11 Rüyamda bildirildi hocam 18:27 nokta atış.
-
@sbf11 Özel bir sebebi var mı bilmiyorum ama mesai saatleri dışında açıklamayı tercih ediyorlar uzun yıllardır.
-
@keynesinvarisi, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@sbf11 Özel bir sebebi var mı bilmiyorum ama mesai saatleri dışında açıklamayı tercih ediyorlar uzun yıllardır.
Bir de ekseriyetle cuma günü.
-
Bu hafta açılanır mı sizce yoksa aralık sonuna sarkar mı? Ne dersiniz arkadaşlar?
İyi geceler. -
@beirutde inş girersiniz hocam sizin için dua ediyorum
-
@gpale sağolun hocam Allah razı olsun.hepimize güzel yerler nasip etsin.
-
@keynesinvarisi merakla bekliyoruz hocam:)
-
@ry Yarın açıklanması için totem yaptık hocam, bekliyoruz. @keynesinvarisi Yalnız yarın da açıklanmazsa daha da açıklanana kadar bu başlığa girmeyeceğim.
-
@sbf11 Açıklanacak Allah'ın izniyle
-
@keynesinvarisi iniallah diyelim
-
@ry *inşallah diyelim
-
@keynesinvarisi Bi bakanlıktaki tanıdığım çok arama oluyor diye demişti
-
Günaydın arkadaşlar bugün büyük gün
-
Günaydın herkese. O gün bugün olsun hasret bitsin artık
-
@3pruu bence de öyle, mesai dışı ve cuma günü olmasının nedeni açıklandıktan sonra hemen arayamayalım diye. Bir sakinleşin sonra arayın arayacaksınız diyorlar sanırım