2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@raanelam1, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@beatrixxx @beirutde iyi de puan açıklanmaz ise gene şeffaflığa bir gölgedir bu. yazılı sınav puanında ilk 5 de olan bir kişi kazanamaz ve 121. olan kişi kazanırsa ilk 5 de olan kişi mülakat puanının ne olduğunu merak etmez mi?
@hpolitics benim bir arkadaşım başka kurumda Yazılı Sınav 1. si oldu 98 ile fakat mülakat sonucunu merkezi açıklamadan öğrendi ve sadece "Başarısız" yazıyordu sitede. Başka bir bilgi yok. Ve o kurum da sözde "aritmetik ortalama" yapıyordu.
Sözlü sınavlarda baraj oluyor. Genelde 70 barajı olur. Arkadaşınıza mülakattan örneğin 65 verdiyseler baraj altı kalmıştır. Dolayısıyla aritmetik ortalama hesabına girilmez. Durum böyledir hocam.
-
@Raanelam1 Şeffaflık bu coğrafyada diş tellerinden ibaret hocam.
-
@sbf11 anlamadim valla ahahah
-
@beirutde Şeffaf diş tellerinden bahsediyordum hocam.
-
@sbf11 hah şimdi anladim.digeri aklima geldiydi ilk: )
-
arkadaşlar ben bugün bulunduğum il emniyetinden hakkımda güvenlik soruşturması talebi gelmiş mi diye sordurttum da öyle bi talep gelmemiş. birinci ihtimal şu ki ben kazanamadım : ) ikinci ihtimal ise kurum cumhurbaşkanlığına bağlı olduğu için soruşturmayı mit yürütüyo. sizler bu konuda bir bilgi haber alabildiniz mi
-
@raanelam1 Yazılı sınav birincisi aramızda soralım bakalım merak eder mi ?
-
@keynesinvarisi nasıl öğreniyoruz hocam gelip gelmediğini? tanıdık birisi mi lazım?
-
@raanelam1 Bu arada umarım ihtiyaç duymazsınız. Ancak bilgi edinme başvurusu yaparak öğrenebilirsiniz. Ben hep öyle öğrendim. İlginçtir ki diğer arkadaşlarla puanlarımızı karşılaştırınca şöyle bir gerçekle yüzleşiyorduk ne hikmetse mülakattan elenen herkese 63 puan veriliyor. Büyük tesadüf
-
@raanelam1 Bana değil sanırım bu soru
-
@raanelam1 evet tanığınız varsa sordurabilirsiniz
-
@beirutde hocam bulunduğunuz yer büyükşehirse ilçe emniyete sorun, oradan soruşturulur genelde.
-
@beirutde Hocam bence red tape süreci yüzünden böyle bir çıkarıma varmayın. Dediğiniz gibi başka bir kurum da yapıyor olabilir, sürecin sorgusu halka kapalı da olabilir. Her mülakat sonucu bekleyen sürekli EGM'leri rahatsız ederdi eğer kesinlikle bilgi alınabilseydi. Bence bekleyip görelim.
-
@hpolitics Bu sisteme yeni geçildi. Bu şekilde açıklananlar başvurularını da aynı sistem üzerinden yaptılar. O nedenle kullanıcı adı ve şifreleri var. Bizim yok. Bu sebeple bizim sonuçlar da son kez liste şeklinde açıklanacaktır. Bundan sonra yapılacak alımlarda kuvvetle muhtemel uzman yardımcılığı için de o sistem kullanılacaktır.
-
@belhanda bi sorayım ama sanmıyorum öyle olduğunu
-
@altairtyraen Zaten soruşturmalar gizli dediğiniz gibi. Yalnızca bir soruşturma yapılıyor mu yapılmıyor mu onun bilgisini veriyorlar tanıdıklarına. Ben 3 kez güvenlik soruşturması geçirdim. Ben sorduğumda bitti bakanlığa gönderdik şeklinde cevap veriyorlardı.
-
@belhanda Siz bilgi aldınız mı ?
-
@keynesinvarisi yok sormadım, ama daha önce bir arkadaşım geçirmişti, ilçeden sormuşlardı onu biliyorum, eski evimde olsam belki soracak birini bulurdum. Şu anki ikametime taşınalı çok olmadı emniyetin yerini bile bilmiyorum : )
-
@keynesinvarisi, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@altairtyraen Zaten soruşturmalar gizli dediğiniz gibi. Yalnızca bir soruşturma yapılıyor mu yapılmıyor mu onun bilgisini veriyorlar tanıdıklarına. Ben 3 kez güvenlik soruşturması geçirdim. Ben sorduğumda bitti bakanlığa gönderdik şeklinde cevap veriyorlardı.
Tabi bu bahsettiğim süreçte mülakata katılacak tüm adaylar (bahsettiğim sınavda 400 kişi) bakanlığa fotoğraflı ve imzalı tüm bilgilerimizin yer aldığı güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu doldurup gönderiyorduk. Bakanlık da o formları ilgili kurumlara gönderiyordu. O dönem 657 sayılı kanuna göre zorunluluktu soruşturma yapılması. Sadece girdiğim en son mülakatta kanun maddesi iptal edildiği için bizden o formu istemediler. Ancak yine yapıldığı söyleniyordu.
-
@gpale Nezih bir ortamımız var ama