2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@3pruu Size katılıyorum hocam bence de bekledikleri durum arşiv taramasının bitmesi ve listeyi son kez gözden geçirmeleri. Yarın değil diğer Cuma çok olası bir tarih gibi görünüyor.
-
Cuma beklemelerinin de heyecanı kalmadı artık. @keynesinvarisi yok mu hocam yeni bir şeyler şöyle bizi neşelendirecek
-
@altairtyraen hocam katılıyorum size inşallah haklı çıkarsınız
-
@hpolitics son mülakat 17 ekimde yapıldı, 18 aralıkta iki ayı geçmiş olacak, çok ideal bir gün gibi duruyor : )
-
@siyaset-bilimci Maalesef yok.
-
Bugünden herhangi bir beklentimiz olsun mu
-
@siyaset-bilimci bence olmasın en mantıklı olan haftaya açıklanması
-
@keynesinvarisi staj başvuruları başlamış mı ki hocam ben göremedim sitede. Bir de genelde yazın ağustos gibi olmuyor muydu?
-
@mirakar Sadece bilgi verilmiş. https://www.iletisim.gov.tr/turkce/duyurular/detay/staj-basvurularina-iliskin-duyuru1012 Ağustos kısmını da maalesef ben bilmiyorum. Üniversite öğrencisi değilim stajlarla ilgilenmiyorum. Buna özel bir başlık olmalı yoksa da açın lütfen bilenler orada yardımcı olur size biz olamayız maalesef.
-
@siyaset-bilimci Hayır hocam.
-
@keynesinvarisi anladım hocam kendim için değil kardeşim için sormuştum teşekkür ederim sağolun
-
Önümüzdeki haftaiçi açıklanır mı ne diyorsunuz yoksa daha çok mu bekleriz?
-
@siyaset-bilimci "en yakın zamanda açıklanır" denileli 2 3 hafta, mülakat tarihimden 2 ay geçti. Garip ilk defa bana bu hafta açıklanacak gibi geliyor. ps. Tamamen önsezi
-
@3pruu ben de bu hafta olarak hissediyorum lakin tecrübelerimiz hislerimize yaşama hakkı vermiyor
-
@3pruu Ne zaman açıklanacağı bilgisi genellikle sürecin hangi aşamada olduğuna ve ilerleme hızına göre yapılan tahminlerden ibaret. Ancak bazen başka işler çıkıyor süreç duruyor. Bazen yavaşlıyor. Süreçle alakalı her şey tamamlansa. imzalar atılsa dahi bazen yayımlamak için bir talimat bekleniyor. Zannediyorum kamu sektöründe görev yapıyorsunuz siz daha iyi bilirsiniz bürokrasiyi. Bana söylenen şu yalnızca bugün açıklayın denildiği gün bilinebilirmiş ne zaman açıklanacağı. Mesela birkaç hafta önce süreç hızlı ilerliyormuş ama sonra yavaşlamış. O nedenle bana açıklanması çok sürmeyecek denmişti keza başka arkadaşlar da yazdı. Ama beklenildiği gibi ilerlememiş. Şimdilik sadece sürecin hangi aşamada olduğu bilgisi veriliyor. Açıklanacağı gün ben o bilgiyi alabilir miyim bilmiyorum. Çünkü şahsen benim kurumdan bizzat tanıdığım yok. Talep üzerine ikinci şahıslardan bilgi alıyorum. Yani ben ara ara soruyorum onlar kuruma soruyor kurum bir cevap verirse bana iletiliyor. Ancak umarım bir arkadaşımız bir gün bugün açıklanacak yazar. Sizin aracılığınızla diğer arkadaşlara da sormak istiyorum. Sadece açıklanacağını öğrenirsek onu mu paylaşalım yoksa ne olursa olsun herhangi bir bilgi aldığımızda foruma yazalım mı? Bunu soruyorum çünkü anlıyorum net bir şey yoksa açıkçası hiçbir şey yoktur. Sonuç olarak da "en yakın zaman" haftalarca sürüyor.
-
@keynesinvarisi açıkçası, evet süreç çok yorucu ve kamu kurumlarından net bilgi alabilmek çok nadir gerçekleşen hatta imkansıza yakın bir olay... ancak en ufak bilgi bile şu bomboş beklediğimiz süreci daha katlanılabilir yapıyor. O yüzden herhangi bir duyumu bilmek isterim ben.
-
@keynesinvarisi sitelerinde verilen telefon numarası çalmıyor bile.kimseyle muhatap olmak istemiyolar sanirim. bilginin kırıntısına dahi muhtacız hocam: )
-
@keynesinvarisi kesinlikle hocam bilginin kırıntısının kırıntısı bile hiçbir şey bilmemekten iyidir
-
Peki arkadaşlar ben yeni bir şey duyarsam yazmaya devam edeceğim o halde. @platypus @beirutde @siyaset-bilimci
-
@keynesinvarisi hocam bana "en yakın zaman"ı cümle içinde bizzat kurumdaki personel kurdu telefonda forumdan görmedim yani