2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@siyaset-bilimci Bu bir sitem değildir inşallah
-
Şimdi güvenlik şubeden arkadaşımla görüştüm. 657 sayılı kanunun ilgili maddesi AYM tarafından iptal edildiği günden bu yana İl Emniyet Müdürlüklerine soruşturma talebi yollanmıyormuş hatta o gün için hali hazırda talebi gelmiş ancak tamamlanmamış soruşturmaları bile direk iptal etmişler tamamlamamışlar. Yalnızca 4045 sayılı kanun kapsamında soruşturma talebi geliyormuş. Yani diğer kamu kurumları için soruşturmaları emniyet müdürlükleri yapmıyor şu an için. Sorsanız da hakkınızda soruşturma talebi olmayacak yani boşuna sormayın arkadaşlar. Güvenlik soruşturmaları nasıl yapılıyor şu an onu da bilmiyorum açıkçası.
-
@keynesinvarisi yok hocam tam tersine heyecanımız sürekli taze, güzel oluyor böyle:) sayfanın sessizliği çok kötü diyebilirim hatta
-
@siyaset-bilimci kesinlikle katılıyorum hocama
-
@keynesinvarisi O zaman şu anki süreç için kim soruşturma yapıyor? Başka bir kolluk birimi mi?
-
@altairtyraen Geriye tek bir ihtimal kalıyor zaten hocam.
-
Günaydın arkadaşlar. 2021 bütçe görüşmeleri 18 aralıkta bitecek diye biliyorum. Kurum yeni ilana çıkmak için bu görüşmelerin bitmesini bekliyor olabilir mi sizce?
-
@sbky1 benim asıl merak ettiğim kurum bizim sonuçları açıklamadan yeni ilana çıkamıyor mu?
-
@siyaset-bilimci bence çıkabilir. Yani en azından buna engel resmi bir yazı okumadım.
-
Azerbaycan'da bugün medya işbirliği anlaşması imzalanacak, başkanın eli kaleme değmişken dönünce bizim işi de aradan çıkarsa keşke çok makbule geçer, çok duamı alır : )
-
@3pruu @siyaset-bilimci Elbette çıkabilir mevzuatta bir engel yok. Birçok kurum da bunu yapıyor. Ancak ben İletişim Başkanlığının bunu tercih edeceğini düşünmüyorum.
-
@keynesinvarisi yani katılıyorum. İnsan kaynaklarında, yönetim hizmetlerinde iş yoğunluğu da oluşur aksi halde.
-
@sbky1 Bütçe görüşmelerinden önce kadroları atamaları mı daha çok işlerine yarar yoksa görüşme sonrasına bırakmaları mı?
-
@siyaset-bilimci bilmiyorum hocam forumda daha önce yeni ilan gelmeden önce açıklanmış olmalı diye konuşulduğu için öyle yazdım
-
Bütçe görüşmeleri, yeni alım vs.den ziyade güvenlik soruşturmasının bitmesi daha mantıklı gibi. Bi de stajyer alacakmış kurum duyuru var da, sakin
-
@3pruu o genel duyuru sanırım, bütün kamu kurumları staj başvurularını oradan alacakmış. Eğer iletişim başkanlığı da alıyorsa inşallah bizim kadar beklemez çocuklar : )
-
@belhanda allah sabir versin onlara da
-
@belhanda iletişim başkanlığının tek elden başvuruları alması da ilginç olmuş hocam
-
@hpolitics Başvuruları kurum almıyor hocam. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi alıyor. Kurum sadece bilgilendirme yapmış.
-
@keynesinvarisi ha anladım hocam