1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
Deneyimli arkadaslar varsa secimlikte muhasebe mi ticaret mi önerirler?
-
@sayden06 hocam bu sene alan netlerini gördüyseniz egerki 2018 soruları gibi çıkarsa alan çoğu kişi 50 üstü yapar bence genel kültür yetenek belirleyici olur
-
O değilde 'saymüd' nerde kaldı?
-
@KamuAdayı tamamdır hocam çok teşekkür ederim.
Genel yetenek ve genel kültür için pek notum var sayılmaz ama kısa ve öz not bulup oralardan çalışacam -
@keynesçi hocam kaymakamlık başlığı altında yanlış hatırlamıyorsam kısa bi inkılap notu paylaşmışlardı. Bulabilirsem burda paylaşırım ben de ama siz de bi bakın isterseniz en azından tarih için ona bi göz gezdirmiş olursunuz
-
@nrpsmf, içinde söyledi: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
@keynesçi hocam kaymakamlık başlığı altında yanlış hatırlamıyorsam kısa bi inkılap notu paylaşmışlardı. Bulabilirsem burda paylaşırım ben de ama siz de bi bakın isterseniz en azından tarih için ona bi göz gezdirmiş olursunuz
Bir de Türkiye coğrafyası için günde yarım saat vakit ayırırım derseniz Engin hocanın tekrar videoları var onlar yeterli olur bence
-
Arkadaşlar maliyede her konu var mı yoksa hangileri yok bilgilendirebilir misiniz?
-
@kpsslik harcama-gelir-borçlanma yok
-
@abcdefg
maliyenin yüzde altmışı yok mu hocam? -
@abcdefg geçmişte soru gelmişliği var mı bu konulardan
-
@KamuAdayı saydığım konular hariç işte hocam yüzdesini bilmiyorum maalesef
-
@law çok geçmişte girmediğimden bilmiyorum hocam 2019 da yoktu. 2018 de çıkmışlarda da ben rastlamadım
-
@abcdefg
bunlar dışında teori, bütçe, politika kalıyor hocam böyledir umarım -
Alican hocanın kitabını alan var mı nasıl kitap önerir misiniz ?
-
@Aslankayserili hocam ben aldım almasam da olurmuş diyorum.Kötü değil fakat kpss kaynakları daha verimli geldi bana.
-
@Aslankayserili kesinlikle katılıyorum almasanız da olur normal bir soru bankasından farkı yok. Açıklama kısımları bir tık daha detay o kadar.
-
@KamuAdayı vergi-tvs de var hocam
-
@rrrsss1610 şimdi hocam benim derdim şöyle konu açısından sorunum yok ama soru görmek istiyorum o yüzden yazdım başka soru bankası niteliğinde ne bulabilirim ? Kpss soruları çözsek. Mesela bende konsensus var o bi nrbze yeterli
-
@MMmustafa kpss soru bankalarından yardırıyorum o zaman
-
Arkadaşlar 1 sorum daha olacak. Muhasebe soruları kpss gibi ihtisas denetim TMS karışık mı oluyor yoksa direk finans , bilanço mu yani ?