1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@madman hocam soruda olağan karanameden bahsediyordu meclis onayına sunulmazlar, bakanlarla ilgili şık doğruydu ondada görevleriyle ilgili olmayan konularda dokunulmazlığa sahiptirler
-
@bulut25 onunla ilgili de ekledim
Olağan Cumhurbaşkanlığı kararnamelerinin aksine, olağanüstü hâl Cumhurbaşkanlığı kararnamelerinin Resmî Gazetede yayımlandıkları gün Meclis onayına sunulmaları zorunludur. Olağanüstü hâl sırasında çıkarılan Cumhurbaşkanlığı kararnameleri, üç ay içinde Türkiye Büyük Millet Meclisinde görüşülür ve karara bağlanır. -
@madman ikisi farklı sorulardı biri dediğim gibi bakanlar ile ilgili soru farklıydı aynı soruda yoktu
-
@churcill bence düşmez aksine artacak. Sınavda sorular ya çok kolaydı yada çok zor.orta seviye soru yoktu. Normalde 53/54 yapacak seviyedeki birisi 49-50 ye düşerken 43/44 seviyesindeki birisininde 46-47 ye çıkacağı bir sınavdı.
-
Muhasebede makine siparişi sorusunu 10 bin olağan dışı girer yapan var mı zaten 3 4 şık verilen sipariş avansı yüzünden gidiyordu
-
@kalemcanavarı verilen sipariş avansıydı sanki o ya
-
@kalemcanavarı verilen avans yaptım
-
159 verilen sipariş avansiydi o mal almak için verilenler 159 olur eğer duran varlık alacak olsaydı 257verilen avans olurdu
-
bugün yayinlarlar mi acaba sorulari
-
@kalemcanavarı bende sizin gibi yapmıstım ama emin değilim
-
@primocarnera üretimde kullanılacak makine alıyordu
-
@Hasso aynen alacak kısmındaydı zaten
-
Uretimde kullanilacak yari mamul almiyormuydu ya makina nerden cikti eminmisiniz hocam.
-
@samatta bu soru da vardı hocam tablo içinde yarimamul mamul gibi 2 yilin karşılaştırmali tablo seklindeydi
-
@mj_23 sorular bugun açıklanır ins burayi okudukca kafam karisti .son yillarin en az ilgi goren sayistay snavi oldu bence baya bir dusuk kapatacak.
-
@samatta hocam ben bugün açıklanacağını düşünüyorum kaymakamlık sınavında da öyle yapıldığını söylüyor arkadaşlarımız.
-
@mj_23 evet kaymakamlik snavina girdim ertesi gun aciklandi cok iyi olmustu ins burda da olur.
-
@samatta aynen oyle makul alıyordu ondan dolayı 159 diye aklımda kaldı benim
-
@primocarnera mamul
-
@kalemcanavarı hesapları kapatınca 2 sıkka indirdim.;Alıcilar ve d. Olagandisi gider zarar borclu. Kalan bakiye 10000 satistan doğmadı ìçin ben de d.olagandisi zarar yaptım