1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@muallakta_kalan az önce arkadaş uyardı üretim kısmı doğru makine kısmını yanlış hatırlamışım üretim deyince bende direk verilen avans yaptım hocam ama arkadaşların dediği gibi cevap 159 gibi duruyor
-
@Hasso bu sinavin artma ihtimali yok 82 maximum kapatır
-
@law hocam vala basit hatalar olmasa bu sinav geçen seneden yuksek kapatırbu sınavda o hataları yapmayan çok yüksek goturur
-
@adanali01 kpss kaymakmlik hakimlik snavlari pespese geldi sayistayin 2.asamasi var ve snav ankarada oldu katilim gecms yillara gore cok azdi bence gecen seneye gore 3 ile 5 puan asagida kapatacak
-
@samatta hocam vala hatalar yapmayan 80ndogru üstü çoktur açıklanınca görürüz bu benim tahminim tabi
-
@adanali01 90 soruda 80 dogru uzeri yapanmi coktur
-
@samatta hocam hata yapmayan vardır bence diyorum hanı illa yapan vardır bence yapılmayacak gibi değildi diyorum bende düşük kapatmasını isterim
-
@adanali01 80 dogru ile 1. Olursun üstelik öyle böyle bir birincilik değil tarihe bile geçebilirsin
-
@adanali01 90 sorudan 80 dogru yapan birinci olur bu snavda nekadar kolay olursa olsun 90 dk 90 soru .80 dogri demek her ders bolumunden 1 yanls yapmak demek yapan varsa helal olsun tebrik ederim
-
@adanali01 hocam kumda oyna Allah aşkına saçma sapan yorumlarla milletin moralini bozma
-
@adanali01 boş yapma
-
Her sınav sonrası şöyle zordu böyle zordu diye piyasaya çıkanlardan bunaldım artık. Anlık bi mutluluk yaratsada sonucunda büyük hayal kırıklığı oluyor.Çevremde kime sorsam maliye&hukuk&iktisatta coşmuş muhasebede zorlanmış ama herkes sınav çok zordu diyor. Herkes yaptıysa zor olmasının ne önemi var
-
@Hasso şahsi kanaatim muhasebe ve özellikle genel kültür tarafında az hata yapan sınavda başarılı olur
-
@adanali01 ama sen onu gel anlat kalbe yürüyor önümde büyük harbe darbe üstüne darbe uslanmiyor bu
-
@Hasso ben katilim dusuk oldugu icin dusuk kapatacak diyorum zor kolay bilemem ama 80 uzeri yapan coktur demek biraz ucuk bir tahmin degilmj hocam.
-
@samatta bana da biraz iddialı geldi ama elbette ki belli de olmaz
-
@Hasso hocam herkes iktisat maliye yapmış diyorsunuz da bir avuç soru tartışıldı herkes en iyi yaptığını hatırladı. Bakalım bir cevaplar açıklansın da göreceğiz o iktisat maliyeyi de yapanları
-
Ders başı topu topu 15 soru bunun da 10 tanesi zorlamayan sorular oluyor genelde geçmiş yıllar sorularınada baktım hep aynı mantık 9 10 tane yapıyorlar sanıyorlar ki kolay her dersten 13 14 yapmak mesele
-
Her alandan 3 yanls yapsan 72 dogru yapiyor.bu forumda su sekil bir sonuc bekleyen kac kisi var.
-
@kalemcanavarı olayi ozetlemisin kardesim mesele her dersten 10 uzeri dogru yapmakta