1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@mj_23 af buyur anlayamadım hocam .
-
@g-uzmanı öyküleme mi yaptınız
-
@muzgor Hayır örnekleme yaptım
-
@karar hocam başarılar şimdiden size umarım idari çok daha iyi geçer herkes için de hayırlısı olsun artık ben çok soru tartışmayı sevmeyen tarafta olduğum için katılmıyorum konuşmalara ama genel izlenime göre herkesin zorlandığı yerler aynı
-
@muzgor öyküleme vardı zaten örnekleme onun cevabı hocam
-
@karar ben salladım hocam da tuttu sanırım bayağı eminiz herhalde 4 kök 5 konusunda istemsiz bir sevinç oldu benim sallama konusunda pek yüzüm gülmez
-
@muzgor ben de animsadigima göre sermaye taahhüdünü kapatiyoduk gibi bir şık vardı ama tam da hatırlayamıyorum
-
Dostlar taban netlerinde düşme olur mu sizce kiminle konuştuysam gk ve muhasebeden çakmış keza ben de
-
Ne zaman açıklanıyor biliyormusunuz? Kpss gibi mi oluyor öyle 1 ayda falan
-
Af buyurun konuşulduysa olağan cb kararnamesi için yanlıştır ? ne yaptınız .
-
@karar tbmm onayına sunulması cevap reis
-
Geçen sene girmedim ama geçen yılın sorularını gördüm ve bu yıl sorular baya geçen yıla nazaran zordu genel anlamda böyle bı kanı vardı sınavdan çıkan herkesin yüzünde inşallah geçen yildan düşük kapatır tabi böyle bı ihtimal var mı onu çok bilmiyorum
-
@primocarnera muhasebe hariç dikkatli olan iyi yapardı hocam bence yine ayni kapatabilir
-
@bulut25 hihi o bakanların cevabı değilmiydi ya , resmi gazete gibi bir şey yaptım anlaşalım bak beni üzme
-
Anlaşılan muhasebenin dili artık böyle artık ne kurum sınavında ne kpss de muhasebe böyle gelecek
-
@bykeynes muhasebe kolay gelmeyecek böyle geliiicek*
-
@karar resmî gazete neydi sorumuydu şıkmıydı, bunda anlaşırızda gk napcaz ya
-
@bulut25 saf ben 15 /15 saydım sınavda bakalım eşim (ösym ) ne dicek o allaha emanet zaten sıralamaya sokan gk olacak gibi kısmet . Bu konuyu kapatalım lütfen
-
@bulut25 Olağanüstü hallerde Cumhurbaşkanı, olağanüstü halin gerekli kıldığı konularda, … Cumhurbaşkanlığı kararnamesi çıkarabilir. Kanun hükmündeki bu kararnameler Resmî Gazetede yayımlanır, aynı gün Meclis onayına sunulur.
Yasama sorumsuzluğu olan bakanın görevi nedeniyle ilgili işlemlerden sorumsuzluktan faydalanır ancak soru da görevi dışındaki demiş -
Olağan Cumhurbaşkanlığı kararnamelerinin aksine, olağanüstü hâl Cumhurbaşkanlığı kararnamelerinin Resmî Gazetede yayımlandıkları gün Meclis onayına sunulmaları zorunludur. Olağanüstü hâl sırasında çıkarılan Cumhurbaşkanlığı kararnameleri, üç ay içinde Türkiye Büyük Millet Meclisinde görüşülür ve karara bağlanır.
Ayrıca olağan da sunuluyor