1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@mj_23 eyvallah hocam insallah diyelim
-
Arkadaşlar 45 alan 19 gk gy,225 e girer miyim
-
@tottii, içinde söyledi: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
Arkadaşlar 45 alan 19 gk gy,225 e girer miyim
Çalışmaya değer mi sizce
-
@tottii bence girersiniz
-
benimkini de degerlendirir misiniz hala emin olamiyorum
gy 14 -1
gk 8 -7
ikt 14-1
maliye 11-4
hukuk 14-1
muh 9-6 -
@law teşekkür ederim yorumunuz için umarım düşük kapatır .
-
@tottii inşallah hocam temennimiz bu yönde,rica ederim ️
-
@mj_23 olmaz kardeşim o kadar düşük kapatmaz
-
@kofik44 :))) eyvallah kardesim ne yapalim kaderimize kuselim
-
@tottii hocam tam sınır gibi gozukuyor ufaktan bence calisin bir sey kaybetmezsiniz en azindan iktisat maliye bakabilirsiniz her turlu isinize yarayacaktir insalah girersiniz .herkes belirsizlik icinde kaldi
-
@hukukcukişi gerçekten tam arada kaldık ya ne olacak diye düşünmekten kendimizi yedik
-
-
Gy 9-6
Gk 12-3
İktisat 12-3
Maliye 12-3
Hukuk 10-5
Muhasebe 9-6Bu doğrular için gelme olasılığını değerlendirirseniz memnun olurum arkadaşlar
-
Benim ilginçtir ki maliye netim en düşüğü. Muhasebenin ve gk nin sapmasıyla gelir mi acaba hakimliğe çok kaldı bunu düşünmekten çalışamıyorum
gy 11
gk 11
iktisat 12
maliye 9/8
Hukuk 14
Muhasebe 12 -
Gk 7
Gy 13
İKTİSAT 13
Maliye 11
Hukuk 13
Muhasebe 12Sizce çalışmaya değer mi başka sınav düşüncem yok. Çalışırsam sadece bu sınava çalışacam sizce çalışmaya değer mi ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim
-
Bence imkansız hocam benimde aynı hemen hemen herkes 70 yapmış o yüzden 68 69 gbi kapatır bence
-
@keynesçi hocam siz çalışmayacaksıniz da kim çalışacak daha ne olsun
-
@keynesçi muhasebe netiniz için ayrıca kutlarım samimi.
-
@churcill hocam normalde ben yazılan çizilen şeylere pek itimat etmem ama bu sınavda ne olduysa milletin dediğine inanır oldum ve yüksek kapatacak korkusu oluştu bende
-
@strtmn teşekkür ederim hocam 13 gelme ihtimali yüksek ama bir soruyu sonradan değiştirdim diye onu da yanlış hesapladım ne olur ne olmaz diye