1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@law neye çalışacağının kararını kişi kendisi verecek, ben sadece öngörümü söyleyebilirim.
-
@Hasso Hoşbulduk kardeşim sıralamada olmak nasip olur inşallah
-
@C-Kennedy inşallah hocam
-
45 alan 21 gk gy ile klasik snav calsma sevkim yerle bir oldu calsmayi dusunmuyorum.burdaki netlere gore 70 ten asagi kapatmiyor .eger birileri bile bile netini yuksek yaziyorsa ins klasik snavda bildiklerini unutur kazanamaz.
-
@samatta hocam senin yerinde olsam birakmam gerci vmy icin hazirlaniyorsan zaten paralel ikisi de halletmis olursun moralini bozma calismaya devam et umitsizlik bizlere yakismaz her sene ucanlar kacanlar oluyor bir sekilde yazilanlara takilma derim
-
@samatta ben sizin gibi yapsam çalışırdım. Gelme olasılığı çok yüksek pişman olursunuz sonra
-
Arkadaslar yıllardir sahit olduğumuz olaylar bunlar. Kpssde de oluyor bol bol ama bu sayistay kpss gibi degil ki sonucu bekle ona göre hareket et. Burda yazilanlarin bir çogu gerceklesmeyecek sonra ösym yanlış hesapladı vb olaylar konuşulmaya baslayacak hiç bir sınavda sekmez bu . Sonra sınavdan sonra ah vah keşke çalışsaydım pismanlığı yaşamayın. Yahu hiç olmazsa monoğrafi ögrenirsiniz bilgi güçtür zarar gelmez
-
@mami1616 Hocam Sayıştay'da monografi yok Sayıştay sınavını kastediyorsanız.
-
@samatta vala hocam benimde 44 23 ama ınsallh kalırız zor gibide bende vmy başlıcam artık buda olursa supriz zaten olsa bile mülakattan eleneceğim için sıkıntım yok
-
@cenk , urfaspor ve Ulrich in netler aynı bakalım sıralama ne olacak standart sapmaya göre.
-
@LLaffer 19-49
-
@Hasso Aynı anda guy ve sayıştay yazılısına hazırlanamayacak kadar aciz miyiz hocam anlamadım. Müfettişlik ve guyada hazırlanıyoruz aynı zamanda birinden birini tercih etmiyoruz. Sanki insanlara çalışmayın diyoruz klasik ve test usulü birbirinden çok uzak şeyler değil. Umutsuzluk pompalayınca insanlara guya çalışma hevesi geldiğini de sanmıyorum.
Sınava da girdim bu arada yazılıya da girebileceğimi düşünüyorum. Bence siz de burada her daha düşük kapatır diyene anında cevap yazacağınıza çalışmaya devam edin. Allah herkesin kalbine göre verecektir:)
-
Meslekte turne süresi yılda kaç ay oluyor bilgisi olan var mı?
-
@bbn direk monografi yok tabi de o mantikla işlemler var genelde o tarz kitaptan calisiyorlar . Gecen sene giren bir kac arkadasim monografi çözüyordu
-
@bulamadim kaç net beklediğinizi bile paylaşmamışsınız o yüzden yazdım girdiniz mi diye
-
@Hasso 23/48. Anketleri cevapladım ama böyle oturup net takibi yapmak bana doğru gelmiyor demek istediğim o. Bırakalım herkes son ana kadar mücadele etsin olumsuzluk vermeyelim insanlara. Gerçekçi olmakla karamsar olmak farklı şeyler çünkü. 58 60 yapana demiyorum gelir, çalış diye. Ama 65 70 arası ümitsizliğe düşmeden çalışmaya devam etmeli.
-
@bulamadim ankete kim ne oy veriyor belli değil böyle daha sağlıklı.Diğer taraftan ben kimseye doğrudan doğruya sana gelir veya sana gelmez demem, o sorumluluğu alamam. kendisi karar versin.
-
arkadaşlar merhabalar . bazı konuşmaları hayretle takip ediyorum. 70'ler falan havada uçuşuyor. geçen sene 223. olan bir kardeşiniz olarak söylüyorum 19 gyk, 46 alan ile listeye girdim. sonra da yazılıyı 81. olrak geçtim. yani burada olanlara kulak asmayın. bu sene de 23 gyk, 45 alan yaptım ve listede olmayı bekliyorum. iyi forumlar dilerim. 65 doğru üstü olan herkes yazılı sınava çalışmaya başlasın. tekrardan iyi günler
-
https://forms.gle/BYg9nafPZJk2Fc8u8 ankete katılmayı unutmayalım arkadaşlar
-
Yeni yeni