1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
47 alan 17 gk gy rica etsek dahil edebilir misiniz teşekkürler.
-
@Hasso özellikle iktisatin bu kadar kolay olması şaşırttı
-
@mj_23 muhasebeden 12-13 yapan duymadım artı olarak tarih de zordu. Bence yine aynı kapatır
-
@law tahmin etmek yine de zor hocam ama muhasebe ve gk kısmı kesinlikle son sirada girebilecek adaylar arasında belirleyici olacaktır
-
@mj_23 merakla bekliyorum hocam tabanı
-
@law aynen ben de ilk defa girdim bu sınava hep de sınavın zor oldugundan bahsedildi spor olsun diye girmiştim soruları görünce sasirdim
-
49 alan 17 gkgy benide ekleyebilir misiniz?
-
@mj_23 ben de öyle düşünüyorum.
-
Gk nın sapması muhasebedende yüksek olur bence
-
Geçen senin muhasebesi ile bu senenin muhasebesi kiyaslandiğinda bu sene ki açık ara zordu bence. Her sene 2 3 tane hesap planından soru sorulurdu reeskont kaydı kdv hesabı supheli alacak gibi rahat yapabileceğimiz yerlerden sorular olurdu bu sene hiç biri çıkmadı peş peşe sorular yapamayınca zaten iyice demorolize olduk . Diğer alanlar bir tık kolaydı. Ama bence muhasebenin zorlugu diger alanların kolaylıgı ile dengelenir .
-
@mami1616 45e 19 yine sondan içeride olacak bence
-
26 gky 42 alan ile yazılıya kalabilir miyim ve 14-1 hukuk yapmamın standart sapmaya bir katkısı olur mu
-
@bulut25 bende aynı şekilde dusunuyorum
-
@law umalım ki öyle olsun hocam
-
@nooneofthenorth yazılıya kalma olasılığın daha yüksek hocam 14-1 muhasebe deseydin yüzde 90 derdim gk dogrun kaç ?
-
Gy 11-4
Gk 8-7
İkt 11-4
Mal 11-4
Huk 13-2
Muh 12-3
19 - 47 = 66 sizce gelir mi? Çalışayım mı? -
@mj_23 gk gy nin ikisi de 13-2 hocam iktisat 11-4 maliye 10-5 hukuk 14-1 muhasebe 7-8
-
@d3mir3l, içinde söyledi: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
Gy 11-4
Gk 8-7
İkt 11-4
Mal 11-4
Huk 13-2
Muh 12-3
19 - 47 = 66 sizce gelir mi? Çalışayım mı?Muhasebe kurtarır sizi Hocam bence çalışın. Diğerleri ortalama netlere çok yakın olacaktır.
-
@nooneofthenorth valla hocam senin gk kismi da iyiymis o zaman girme ihtimalin yuksek gibi goruyorum ama alan tarafinin sapmasi da onemli hayirlisi olsun
-
@d3mir3l %90 içerdesiniz bence