1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@lallanaa Hocam tavırlar çok net neye hizmet ettikleri çok açık. Birisi olumlu duyum paylaşınca arkadaşlara bir şeyler oluyor.
-
@mami1616 aynen hocam fba hizmet ediyoruz allahım ya tamam hocam 40 la kapatacak diyimde kurtulim haklisiniz
-
Bilmediğim bir konuda danışmak isterim ; Sayıştay yılda 1 kez mı alıma cıkıyor ? Bir sonraki alım ne zamana olur acaba ? Herkese iyi çalışmalar
-
@guyguy26 senede bir çıkıyor genelde alacaksa yine gelecek sene bu vakitler alır birkac ay fark da olabilir tabi
-
@churcill teşekkürler hocam.
-
Bu sınavın daha önceki yıllarda erken açıklandığı oldu mu ?
-
@lallanaa vallahi yarın açıklansa iyi olurdu hmb ve İçişleri puanlari yeterince can sıktı bari burdan yüzümüz gülsün inşallah
-
@lallanaa onu bende çözmüş değilim.
-
@lallanaa ben burda eleme sınavı kaçla kapatacak onu saptamak için uğraşıyorum, sizleri klasik sınava motive etmek benim amacım değil ne yaparsanız yapın, hiç umrumda değil.klasik sınav başlığı açılsa orda motivasyon bozucu konuşsam neyse daha o aşamada abime değilsiniz. sınav çıkışı çok zordu diye ortalığı birbirine katan adamlar şimdide net beklentilerini görünce dumur olmuş kime saracaklarını şaşırmışlar. Ben sınav çıkışıda çok kolaydı dedim, net beklentilerini Görünce de hiç şaşırmadım.
-
@ulrich bende ösym nin soruları hazırlarken belli bir seviyede hazırladığını düşünüyorum. Bu sınavda muhasebeyi zor sorayım derken kalan 3 alan dersi çok kolay oldu.guy açılmadığı için millet sabahtan akşama kadar hayvan gibi kasıyor. 2018 de sayıştay hem vdk ile hemde ptt uzmanlığı ile çakıştı ve 2018 de mezun olacaklar o sınava giremedi yoksa o sınavda kolaydı ve ortalama atardı.2019 sınavı ise "kol" gibiydi ama millet peş peşe üçüncü sayıştay sınavına girdiği için baya birikim sağlamıştı beklenenden yüksek kapattı.
-
Merak edenler için ben klasik sınava çalışıyorum sayıştay olmasa bile vdk için. Kah yazıyorum kah okuyup geçiyorum umarım başarılı olurum.
-
@Hasso hocam saptamak için uğraşmak mesela puan listesini yapan arkadaş gibi olur. Sizinki saptamak veya fikir beyan etmekten ziyade yüksek kapatacak sınav çok basitti diye kendini parçalamak,biraz sakin olun ya, kimse nasıl kapatacağından emin değil siz nasıl bu kadar eminsiniz yüksek kapatacağından. Daha ortada sonuçlar yok o yüzden kimse dumur olmadı sizin deyiminizle,bekliyoruz göreceğiz
-
@law az kaldı sık dişini ösym söylecek son sözü.
-
@Hasso allahın hassosu. her başlığın trolü. milletin moralini bozmaktan başka işin gücün var mı senin. bir gün kafana da dank eder insallah da hic sanmam
-
@beirutde kesinlikle troll olduğuna son mesajlarıyla ikna oldum neyse hocam bunlara prim vermeyelim ben grup üyelerine bir işaret vermek istedim sadece bu tarz hesapları ciddiye almamaları için .
-
Hangi ileti gırgırına hangisi ciddi ayırt edemiyorsanız yapacak bi şey yok.
-
@Hasso hocam yeter artık
-
@Hasso dediğin gibi muhasebe son üç sınavın en zoruydu bu yüzden yine diğerleriyle dengelenmiş oldu hem 2019 da öyle kol gibi de değil muhasebesi çok kolay diğerleri normal seviyedeydi bu senede millet kaymakamlık sayıştay hakimlik diye üçe bölündü bence bu sınav diğerlerinden çok uçuk kapatmaz
-
@johnwick sana noluyor yahu.sabahtan akşam kadar sizlerimi pohpohlayacam
-
@Hasso çoğul konuşmazsak.