1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
Sınav tarihi çok erken olmadi mi aralık falan olsaydı bari
-
@beirutde malesef o da üstünde durulması gereken ayrı bir sorun.
Şu ana kadar hangi konuda ne etkinlik yapıldıysa bir sonuç alınamadı
Bundan sonra bir şeylerin düzelecegini de sanmıyorum -
@hicks ben de sizin gibi düşünüyorum. Daha geç olacağını düşünerek motive ediyordum kendimi. Şimdi 50 günde yetistirmem zor görünüyor. Biraz erken oldu.
-
madem böyle bi sinav yapicaksin o tarihte. agustos basi ortasi gibi neden duyurmazsin. illa yumurta kapiya gelince herseyy
-
Sayıştay, kaymakamlık ve hakimlik gibi üst düzey 3 meslek sınavının ardışık tarihlerde ilana çıkmasının tamamen rastlantı mı yoksa bilinçli bir planlama mı olduğu konusunda aydınlatıcı bir fikir öne sürecek üstadlar yok mudur ey ahali ?
-
@vasathane pandemi
-
@pabloescobarr eee pandemi 7 aydir var. bu bi neden degil
-
@vasathane 3 tane farklı kurum ne gibi bir anormallik gördünüz.
-
@Hasso bodrum.kaymakami mi yapcaklar seni?
-
@beirutde sayıştay olacam ben
-
@Hasso daha ne o zaman:)
-
arkdslar ocaktaki klasik sınavın diger olacak kurum sinavlari ile catismasi ihtimali sizce nedir
-
@rabia89 son 2 yıla bakarsak ocakta başka kurum sınavı olmaz.kasım ortasından Aralık sonuna kadar bütün sınavlar yapılır ve biter. Sonra nadiren ilan gelir. Daha önce rekabet kurumu ve vdk sayıştay la çakıştırmıştı ama bu yıl olmaz herhalde.iki kurumda bilinçli yapmıştı
-
sınava daha önce 1 kez girdim. son iki sayıştay ilanı kpss sınavları yapılmadan olmuştu. bu sene sınav tarihi tam kıvamında olmuş. kpss ye hakkıyla hazırlanan her kişi kasıma kadar su koyvermezse kesin gecer. gk gy oranı düşük olsa bile belirleyici oluyor. Ayrıca meslek cok kalifiyeli. hazırlanacak olanlara basarılar.
-
@plansız geçmiş olsun arkadaşım, umarım emek veren herkes için güzel bir süreç olur
-
Gk gy sıfırım ya nasıl yapabilirim kısa sürede. Hiç gk gy kasmadan alanla geçilebilir mi acaba ön eleme?
-
@keynesyenizm
yazılı sınava kaldınız mı hocam geçen sene? -
Satıştay YDS'si olmayan bir adayın çıkacağı en tepe nokta olarak kalmış aklımda. Gerçekten böyle mi?
-
ben geçen sene mülakatından elenmiştim. testi zor klasik kısmı kolay bir sınav. Fakat klasik sınavına girenlerin çoğu 90 puan üstü olduğu için şampiyonlar ligi gibi geçiyor.
-
@parpp2
Genelde klasik daha zordur gibi algımız var. Aslında girmediğim için ben de öyle düşünüyorum. 1 yıl KPSS çalışmış bir kişi için halledilebilir bir sınavdır sanırım.
Siz klasik sınavda ticaret mi muhasebe mi seçmiştiniz?