2020 KPSS A KAMU YÖNETİMİ SORU VE CEVAPLARI
-
@ahmetcky hocam bu 20. Olmusunuzya bu tr siralamasimi yoksa sizin branş siralamnizmi
-
@hakimehanımm Soruyu tartışmanın insanlara faydası var bilgimiz artıyor yorumlama yeteneğimiz gelişiyor. Ancak şu söylediğiniz hususları tartışmanın kimseye bir faydası yok kendi kendimize boş boş konuşmuş oluruz. Zira kimse bizi dinlemez tabiri caizse bomboş konuşmuş oluruz bırakın otoriteleri şurada iki üç kişi bile bizi dinlemez . Bunun farkında olacak kadar uzun süredir bu işlerin içindeyim. O nedenle insanlara neyi konuşup neyi konuşmayacaklarını söylemeyi bırakalım lütfen. İsteyen soru konuşsun isteyen kendi kendine hayatı boyunca her gün uğraşsa bir etkisi olup çözemeyeceği değiştiremeyeceği hususları konuşsun.
-
@keynesinvarisi, içinde söyledi: 2020 KPSS A KAMU YÖNETİMİ SORU VE CEVAPLARI
@hakimehanımm Soruyu tartışmanın insanlara faydası var bilgimiz artıyor yorumlama yeteneğimiz gelişiyor. Ancak şu söylediğiniz hususları tartışmanın kimseye bir faydası yok kendi kendimize boş boş konuşmuş oluruz. Zira kimse bizi dinlemez tabiri caizse bomboş konuşmuş oluruz bırakın otoriteleri şurada iki üç kişi bile bizi dinlemez . Bunun farkında olacak kadar uzun süredir bu işlerin içindeyim. O nedenle insanlara neyi konuşup neyi konuşmayacaklarını söylemeyi bırakalım lütfen. İsteyen soru konuşsun isteyen kendi kendine hayatı boyunca her gün uğraşsa bir etkisi olup çözemeyeceği değiştiremeyeceği hususları konuşsun.
Mesela ben yıllardır burada mülakatlardaki adaletsizlikleri konuşurum. Yazarım çizerim anlatırım düzen değişmeli derim vs. Ancak görüldüğü üzere hiçbir şey değişmediği gibi daha da kötüleşti.
-
@keynesinvarisi benim demek istediğim iş işten geçmiş olmuş bitmiş yani tekrar geriye dönüp işaretlediğiniz şıkkı değiştirebilecek miyiz? Amacın tartışmak falan değil sadece bir sorunun üstünde bu kadar durmak tartışmak mantıklı gelmedi dile getirdim. Bir yandan sizin dediğiniz de doğru iibf yi takan olsa bu hallerde gelmezdik. Diyecek bir şeyim yok hakkımızda hayırlısı olsun, inşallah bol ilanlı güzel bir sene olur
-
@hakimehanımm Hayırlısı olsun hocam inşallah.
-
@hakimehanımm il göç de mi olmadı hocam merkez göçle birlikte o da geldi
-
@izzo il göçe başvurmadım turne olayı olduğu için ve Ankara dışı olduğu için ailem burda. gitmeyeceğim işe de başvurup kimsenin hakkına girmek istemedim
-
@hakimehanımm keşke sizin gibiler çoğalsa. Oyu düşüncelerimiz belli ki. Allah kalbinize göre versin
-
@izzo amin hocam inşallah herkes biraz olsun duyarlı olur da bu sene güzel geçer hak eden herkes için en iyi kurumlar olur
-
Arkadaşlar kamu netleriniz nasıl? Nasıl puanlar gelir ?
-
@minsipo nasıl puan gelir bilmiyorum ama benim kamu yönetimi 21 net hukuk 30 net gkgy74 net
-
@çiçek benim de hukuk 33 net kamu 29 net gkgy 80 net civarı çok merak ediyorum ben de puanı.
-
@minsipo çok iyi yapmışsınız derece olabilir mi?
-
@çiçek ya kamudan 90 üstüne çıksam yeter, ama sanmam ya.
-
@minsipo Hocam o civardasınız benim fikrim
-
Hukuk 38 2
Kamu yönetimi 27 9 -
Kamu 31 d 8 y
Hukuk 30 d 8y
Gk gy 70 net -
kamu 24 net gk gy 97,50 net bu kadar gk gy netini kamu da 30 a çıkamayarak boşa çıkarttım
-
@districtgovernor baskan gky'nin bize gelisi 120 zaten, masallah
-
@varol, içinde söyledi: 2020 KPSS A KAMU YÖNETİMİ SORU VE CEVAPLARI
@districtgovernor baskan gky'nin bize gelisi 120 zaten, masallah
teşekkür ederim hocam kaymakamlık sınavını geçen ki sınavda iki soruyla kaçırınca dedim b grubundan garanti mesleğim olsun diye sadece b ye çalıştım ayrıca kamu yönetimi için de kaymakamlıktan idari teşkilat anayasa hukuku temeli olunca kamu yönetiminde de bunlardan 20 soru çıkınca dedim 20 de 20 bunlardan yapar diğerlerinden de 8 10 tane yaparım dedim ama yapamadım diğerleri de 20 de 20 olmasına rağmen 24 nette kaldım