2020 KPSS A ÇEKO SORULARI VE CEVAPLARI
-
@gmzankr066 dogrudur insallah
-
@gmzankr066 nerden duydunuz
-
@avemim bi whatsapp grubunda konuşulmuş Hocam.
-
@gmzankr066 tarih için birşey söylemişler mi
-
@gmzankr066 hadi inş güzel bir sayı olur 600. Olumlu düşünelim olumlu olsun. Geçen sene alım olmadığından dolayı böyle güzel bir sayı ile alım yapılabilir neden olmasın. Sen yine grupları yoklamaya devam et. Hayırlısı olsun hepimiz için:)
-
@LioN 600 kişilik bir ilanda 4 katı çağrılcağını düşünerek ve çekonun bu sene zor olduğunu hesaba katarsak 84 lere düşer mi puan sizce
-
Tabi ben duyduğumu yazarım ama çok geldi bana sayı hayırlısı inş diyeyim
-
Keşke sayı doğru olsa ama o WhatsApp gruplarında kurumdan yetkili birisinin eskisi gibi denetmen ihtiyacı olmadığı da konuşuldu.Onun için bu sayılara çokta bel bağlamamak gerekir.
-
@eomer hangi grubta
-
600 sayısı evet şimdiye kadar gelmeyen bir sayı fakat ben 400'ün altında da ilan gelmez diye düşünüyorum. Bakanlık ve kurum bir güzellik yaparsa ilaç gibi gelir. Kaçta kapatır hesapları için şu aşama erken henüz. İlanın gelmesi, kaç kişilik olduğu, ne zaman geleceği bunlar önemli.
-
İlk kez SGK ile ilgili duyum geldi. Heycanlandık....
İnş ilanı da en yakın zamanda görürüz.
Kurumun Denetmen ihtiyacı yok duyumu asılsız bence bu çok vurgulanan bi konu kayıtdışı istihdam sıkıntı. Denetmen de ihtiyaç bu bi gerçek..Ama alımlar kısır işte... İnşallah gelir dostlar...
-
@ignoRe hocam hangi puan turleri ile alim yapar bir bilginiz var midir
-
@mj_23, içinde söyledi: 2020 KPSS A ÇEKO SORULARI VE CEVAPLARI
@ignoRe hocam hangi puan turleri ile alim yapar bir bilginiz var midir
Bu konuda hiç bilgim yok tahminim geçen sene ki gibi devam eder. Ama her zaman parantez açılır SGK ya sağı solu belli olmaz.Netlik sıfır.