NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
-
@avemim belli netlerin üzerine çıktıkça standart sapmadan gelen puanlar giderek artar. Şöyle örnek vereyim; verdiğiniz sitedeki puan hesaplama sistemine göre 40 gy 40 gk ve 4 alanda 40ar net yapınca tüm zamanların en iyi neti olmasına rağmen 98 puan geliyor. Gerçekte 1. sıradaki aday kaç net yaparsa 100 puan o nete göre belirlenir.
-
-
@strtmn dediğim netlerden alanda 24 net düşük yapan kişi 100 aldı geçen sene. standart sapmayı çok 'standart' hesaplıyor
-
@HaniYaKi yinede diger sitelere gore 1 tik daha iyi 80 puan ustunu biraz daha gercekci hesapliyo 70 le 75 arasini fazla hesaplıyor 75 le 80 arasini eksik hesapliyor baya bi sonuc denedim de
-
@İbemodigliani 80 gelir
-
@strtmn çok doğru hesapladigini düşünmüyorum bu sitenin. Mesela benim 30 gy 40 gk 24 Uli iliş. netim var, P34 %20 gk %20 gy %60 Uli neti istiyor, robot benim netlere 100 puan gösteriyor. Diğer puanlar da aşırı yüksek gosteriyor. P48'i belki yakın hesapliyodur ama diğer puan türlerinde baya sapıtıyor. Herkes p48 puanına odaklanıyor ama diğer bazı puan turleri de önemli. O yüzden sınav aciklanana kadar yapacak pek birşey yok. Robotlar güven verici değil çünkü.
-
@hakimaki, içinde söyledi: NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
@strtmn birşey
Şey ayrı hocam. İnsandan kaçıp sığınanlar vardır, itibar ve ilgi göstermek isteyenlere çok da karışmamak lazım. Tabi şaka bir yana, standart sapmayı bilmek zor, her sene ayrı bir değerlendirme. Sonuçlara kadar oynayabiliriz
-
Hukuk 32
Maliye 27
Muhasbe 27
İktisat 29
Gky 55-60
Netlerim bunlar, sizce 85 gelir mi? Düşünmekten kafayı yiyecem -
@sedatinho 86 - 88 arası
-
@rabia89 inşallah hocam 80 gelsin Allah’ın izni ile guy olayım bana yeter.
-
@d3mir3l inşallah
-
Arkadaşlar 113 net alan 50 gk gy kaç puan gelir sizce? İktisat ve muhasebe 25 üzeri
-
@bykeynes 87 88 falan
-
@sedatinho o zman sanada 90 gelir.113 nete 88 ise senin 115 net kendine niye 90 dedirtmedin diye sormazlar mı?
-
@zenginmemur ölücülük yapıyom hocam caktırma 🤫
-
Bu gidişle 100 netle 80i aşamayacağız il göç uzmanlığı kurum sınavı gibi faciayı bir daha kaldıramam yarabbi
-
@tobinq yüksek netler bu kadar çok, giren sayısı az ise bu dediğinin olması kuvvetle muhtemel. 600-700 kişi 110 ve üzeri yapsa, birileri bu sınavda 800 ve 900. olacak ama bunu da unutma
-
@tobinq o kadarda değil . 100 netle 80'i geçersiniz . Sınava giren sayısı azsa ve sınav zorsa daha yüksek puan gelir .Gk gy 'de etkili
-
@bykeynes 85 87 arasi gk gy düşük 85 gelebilir
-
Artık yeni ilanlar gelsin bileklerimi kesicem valla