NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
-
@İbemodigliani 77 80 arası gibi
-
@Hayaller71 Allah razı olsun hocam
-
@Hayaller71 muhasebe için öneriniz var mı peki
-
@İbemodigliani kitap olarak mı çalışma tarzı mı video mu vs ne önerisi?
-
@İbemodigliani girersin inşallah kardeşim çalışmalara devam
-
@Hayaller71 kardeşim kitap Video karışık
-
@Hayaller71 sizce az değil mi 77
-
@fatos 77 en en kotü ihtimal ama çoğu kişi bu arada sıkışıp kaldığı için ondanda düşük gelebilir ama guy garanti bu netler gelirse
-
@İbemodigliani 82.5 ile 84.5 arasi bir puan gelebilir maliyenin hemen hemen bütün sınavlarına girersiniz.
-
@emilsax kardeşim gerçekten mi yatakta zıpladım sevinçten
-
@emilsax yok hocam fazla söylemişsin 84 fazla oldu o netlere Baksana herkes alandan yüksek yapmış puanlar düşer diyorlar.
-
@grwvh hocam sanırım 78 79 80 gelecek umarım 80 olsun temiz olsun
-
Başka görüşü olan yok mu dostlar
-
@İbemodigliani 2019 da 65 gyk 94 alan netine 82 küsür gelmiş sizinde 60 gyk 92 alan netiniz var 78 - 81 arasında olur çalışın guya bence
-
@İbemodigliani 80i görürsün bence hatta biraz daha üstü de gelebilir bunlar kötü netler değil kolay sınavdı diyenlerin aksine bence hukuk hariç gayet eleyici ve nitelikliydi bekleyip görelim
-
@churcill hocam resmen arada kaldım,umarım kurumu görürüz.yüksek netleri olanda çokmuş ama sanki 17 18 19 KPSS sınavlarının en garibi bu sınavdı
-
@İbemodigliani her türlü guy sınavına puanınız yeter. İçiniz rahat olsun
-
Arkadaşlar bişey soracağım daha önce netlerinizi hesapladığınızda sonuç açıklandığında netleriniz düşüyormuydu ? Hesapladığınızdan farklı geliyormuydu yani
-
sınava giren sayısı geçen sene çok azdı. bu sene çok arttı mı acaba ? kendi okulumda gözle görülür bir şekilde az insan girdi ama büyükşehirlerde durum nasıl merak ettim.
-
Hukuk 29.75 net
İktisat 23.25 net
Maliye 27.75 net
Muhasebe 18.75 net
Gkgy 63-65 puan arası gelir gibi
Bana da puan tahmini yapabilir misiniz ? Kurum sınavlarını görebilir miyim merak ediyorum ona göre çalışmaya devam edeceğim