17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
benim de türkcesiz 52.5 puan.
-
Benim de 51 Türkçesiz
-
''Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi için hesaplanan standart puan 0,4 ağırlıklandırma katsayısı ile Alan Bilgisi Testi için hesaplanan standart puan 0,6 ağırlıklandırma katsayısı ile çarpılarak toplanacak ve bu şekilde adayların
Ağırlıklı Puanı bulunacaktır'' bunu gözardı etmemek lazım. özellikle alan doğruları yüksek olan arkadaşlar bence tüm umudunuzu merkez bankası, türkçe ve un-pamuk-şeker gibi sorulara bağlamayın. -
Turkce haric 62 var 3 yildir calsiyorum daha tek kurum sinavi kazanmadim guy il goc vs vs bi dunya sinavdan elendim kazanirsam bunu benm adima ilginc olacak dogrusu
-
Kaybettigim sinavlardan hicbiri hedefim degildi hedefim olanlardan bi kac soru ile elendim sayistay cok istiyordum olmadi direkten donduk
-
Türkçesiz 61 ham puan. Arkadaşlar bu arada buna benzer bir yorum yapmak isterken başlık açmışım Teknolojik sıkıntı adminler o konuyu silerse sevinirim ben bir türlü silemedim
-
Sgk denetmenligi icin yetcek puanm vardi basvurmadim kazanamadikca citayi yukselttim olacaksa buyuk olsun olmazsa hic olmasin
-
@osamano maşalllah, ben o kadar sabırlı olamadım çabuk pes ettim uzun zamandır bırakmıştım sınavları takip etmeyi, kaymakamlık sınavıyla yeni bir azim geldi, hayrolsun inşallah
-
adli-idari yargıyı bekleyenlere üstad pareto bu gün açıklanacağını duyurdu.
-
@iibf-li iyi kotu bir ise sahibim cok sukur bir yandan ders bir yandan sinav yorucu oluyor ama pes etmek gibi bir niyetim hic olmadi cunku bu hayatta hicbiseyi kolay elde edemiyorum calsmam cok calsmam gerektigini biliyorum olursa nasip kismet olmazsada bana ders calsmann pozitif etkileri oluyor stres yapmiyorum elimden gelenn en iyisini yapmsya calsiyorum
-
@osamano bende bıktım sürekli referans durumlarından memurluğa razı oldum
-
@iibf-li reis ilerde keske dememek icin calsiyorum biz elimzden geleni yapalimda olursa olur bazi seyler kader eger gercekten hakkinzi yedilerse fazla uzulmeyin bu hayati yasama amacimz belli obur dunya da kat kat alirsinz son nefesi imanla vermezsek ozaman uzulelim o yuzden biz referensa ahmete mehmete bakmadan calisalim cok calisalim.
-
@osamano inşallah sınav ilan edilene kadar aklımda yoktu kaymakamlık, kuruma ilan geldi neden olmasın dedim, başladım çalışmaya ama iktisatı yetiştiremedim, inşallah olur
-
@iibf-li bende sayistayi 2 soru ile kaybedince hayal krikligi cok kotu olmustu ama bir iki gune toparladim ve calsmaya basladim cok sukur burdan umudum cok fazla
-
Hocam türkçeden 9 puan alsan toplam 71 eder. Mülakata ilk 200 den girersin benden demesi
-
@osamano Allah emeğini boşa çıkarmasın kardeşim
-
@D.Drogba turkcemin iyi gectigini dusunuyorum en az 4 dogru bekliyorum ins
-
@D.Drogba 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Hocam türkçeden 9 puan alsan toplam 71 eder. Mülakata ilk 200 den girersin benden demesi
Bence de
Çünkü ben de aynı pozisyondayım -
kymkm. 58 ham puan
Ali asker 58 ham puan
muzaffer muzaffer 43 ham puan
DDrogba 50,5 ham puan
Username7 52,5 ham puan
Bestof92 51 ham puan
Osamano 62 ham puan
yemre6606 61 ham puan -
Bu foruma yazan en az 10 kisiyi mulakatta goruyorum ben ins