17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Arkadaşlar inşallah 17 Aralık 2016 tarihinde açık uçlu olarak büyük ihtimalle 60 kişi için yapılacak olan sınav hakkında kaynakları ve soruları hazırlık ve aşamaları burada konuşalım
-
Aga sıkıntı 17 aralık 26 aralıktada idari hakimlik var açıkcası ben tercihimi iadari hakimlikten yana kullanırım Ankarada oturuyor olsam sadece görmek için girerdim şöyle mart gibi olsa hazırlık yapabilirdim ama aralıkta herşeyi bırakıp kaymakamlığa yoğunlaşmak mantıklı değil bence tabi idaelleri kaymakamlık olanları tenzih ediyorum
-
Ben de aynı kanaatteyim kardeşim. Özel olarak hazırlık yapmak lazım. Ben de Sayıştay sonrasında Hakimlik silsilesi ile hareket edeceğim muhtemelen.
-
17 aralık bence zor bir tarih sayıştay ve idari arasına sıkıştırılmış olmaz mı ?
-
Diğer sınavları bile açıklayamamışlarken bu sınav zor. İnşallah olur ama zor.
-
@qdsebepsiz Kardeşim ben ÖSYM soru hazırlama çalışmalarına başlamışken iş tersine dönmez inşallah diyeyim
-
@paretowilfredo 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Arkadaşlar inşallah 17 Aralık 2016 tarihinde açık uçlu olarak büyük ihtimalle 60 kişi için yapılacak olan sınav hakkında kaynakları ve soruları hazırlık ve aşamaları burada konuşalım
17 Aralık duyumunuzun kaynağı kimdir?
-
@president06 iki taraflı diyebiliriz. : )
-
17 araliktaysa sınav ilan için geç kalındı diyebilir miyiz? Daha sonraki bir tarihde olma ihtimali nedir sizce?
-
@a.demirci1 hocam mevzuatta sure zorunluluğu yoktu sanırım ilanla sınav arasi
-
@a.demirci1 Halen yasal sürecin içerisindeyiz. Ben bu hafta ilanı bekliyorum artık inşallah.
-
@paretowilfredo 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@a.demirci1 Halen yasal sürecin içerisindeyiz. Ben bu hafta ilanı bekliyorum artık inşallah.
Yasal süreye dair net bir şey bulamadım;
Sınava başvuru süresinin başlamasından 15 gün önce sınav ilan edilmelidir diye bir cümle var nette.Doğru mudur? -
Dostlar ilanin eli kulaginda herhangi bir geri cekme soz konusu degil. Tersine bir revizyon soz konusu dendi. Sayi artisi gelecek insallah. Hazirliklari hizlandirma vaktidir
-
inşallah gelir. sayıştay, hakimlik, halk bankası ve ilgöç'ü hedef koymadım kendime ama kaymakamlığı muhakkak hedef koyacam. Hayırlı olur inşallah.
-
Gelcek kardesim donus olmaz artik insallah. 17 aralik 100 kisi acik uclu sinava hazirlayin kendinizi 2 aydir dilimde tuy bitti
-
@paretowilfredo sen girecekmisin sınava ondan haber ver
-
@escobar_p Yok kardeşim. Silsile çok olcak girersem. Bu seferlik es geçeceğim
-
murat kaymak hocaya birisi günaydın desin, sınav 17 aralıkta diye duyurmuş
-
@mk-ank Hadi ya? ne demiş? biz 2 aydır söylüyoruz?
-
Siz varken hocam zaten başka kaynağa ihtiyaç mı var elinize sağlık