17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@D-Drogba @username7 @Yemlihan58 @mehmetsy Kardeşler sağolun
-
Arkadaslar gecen sene 240. olan adayin ham puani 66. demek ki 66 yapan ilk 400 de olacak ona gore hesaplamak en mantiklisi netlere nazaran bu saglikli
-
@username7 400 olnca kaca duser sizce
-
@ali-asker Yığılma oranı da artıyor aşağılara indikçe onu da göz önüne alırsak 60 - 62,5 ham puanı görür diyorum ben.
-
@ali-asker hocam şu sorduğum mevzuya ne diyorsun sence yorumun nedir
-
@username7 240. adayın ham puanına nasıl ulaştınız ?
-
@username7 insallah kardesim.turkcesiz 58 puanim var.turkce pek parlak degil ama
-
@miatty kardesim eger cevap korumaysa puan verilir diye dusunyrm.daha once sormustm heralde unttm kbkma.kac beklydn kardesm.korumayi yanls sayarsan?
-
@kadir_karasu 33 net var denilmişti forumda. Onu baz aldım. Her soru eşit puanlı diye de bir şey okumuştum.
-
@username7 32 ydi ynls htrlmysam
-
@ali-asker kardeşim benim türkçe hariç 21 tam doğrum + türkiye cumhuriyeti merkez bankası + koruma ve güvence altına alma
-
@username7 her soru eşit puanlı değildi. Ayrıca da ÖSYM vermedikten sonra nasıl ulaşılabilir ki ham puanlara?
Bana pek mantıklı gelmedi açıkçası kardeşim. -
@miatty dgru htrldm.benle ayniydn.girelm ikimzde mulakata be kardesimm
-
@kadir_karasu Kesin doğruya ulaşamayız ki zaten ama Ösym vermese de her bir sorunun ortalama bu puan aralıklarında olacağına ben ihtimal veriyorum
Ben sanmıyorum 40 soru 1er puan kalan 10 soru 6şar puan diye bir şey olacağını. Ortalama yine bu yıl ki gibidir bence. Tahmin tabi.
-
@ali-asker inşaallah kardeşim valla hesabın kitabın içinden çıkamadım merkez bankasıyla koruma ve güvence altına almayı yanlış sayarsam eğer türkçe hariç 21 oluyor ki türkçedende 3-4 gelse oda ham puan olarak 63 yapıyor .. En kötü senaryom bu benim
-
@miatty valla benim 22 dogrum var turkcesz.arti mulki idare amirleri hizmetleri sinifi ve turkiye sanayi ve kalkinma bankasi var.3 beyaza pamuk seker yazdm 3. Yu bos biraktm.biri bos brktysan puan alrsan falan dedi umtpndrdi beni bide iskence sucu var 0.5 puanlk ve tufe sorusnda 0.5 puanlk ithal mal icermesi cevabm var ama ne yazik ki turkcem iyi gecmedi
-
@ali-asker bence banka sorusundan puan alırsın ama üç beyazı bilemiyorum.peki bu benim merkez bankası cevabıma ne diyorsun
-
@miatty kesnlkle alrsn i yazdn dye silmzler asla
-
@ali-asker bir kaç tecrübeli arkadaşta öyle dedi ama stres yapıyor insan
-
@miatty rahat ol.herkesden ozur diliyorum ama i harfini yazmadn dye puan vermeme adiligini yapmzlar.