17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
İnsan konuşmalarıyla, ifadeleriyle hatta sordukları sorularla bile belli ediyor kişiliğini ve ahlakını. Çalışmak, emek vermek elbette ki çok değerli ama Allah çok bileni değil de yeteri kadar bileni, adaletli, ahlaklı, bu makama yakışacak olanları getirsin başımıza yönetici olarak. Çok çalışan çok kazansın ama bu makamı hak eden kazansın inşallah. Bu da buradaki güzel yürekli kardeşlere duam olsun.
-
bu arada yemlihan isimli kullanıcıyı etiketlemişim galiba ama size değildi. genel manada yazdım. cevaplarken hata ettim sanırım. affola..
-
Yemlihan arkadası gercekten severek takip ediyorum adam en azından dürüst deli gibi istiyorum bu mesleği diyo gercekten sınav sonucunu da kendim kadar merak ediyorum Allah herkesin gonlune gore versin :))))))
Pazartesiden itibaren sınavın acıklanma ihtimalının yuksek oldugu günler geldi artık dananın kuyruğu kopacak. -
Ne çok kırıyoruz birbirimizi arkadaşlar. Halbuki bu mesleğe kabulde inha makamının dikkat edeceği ;
1-Temsiliyet
2-TahammülBirbirimize tahammül etmeye dikkat edelim dostlar. Burda tartışan arkadaşlar, belki birkaç ay sonra aynı eğitimde yanyana olacaksınız.
-
@Yemlihan58. Kardesim burda senden daha fazla isteyenlerde var tanidgim sabrla bekleyen insanlar var sen heryere ayni seyleri onlarca kez yazdın elinden geleni yapmsin on kere yaziyorsun ve bu insanlar sana surekli cevap veriyor birak da artik sen elinden geleni yapmsin sorularin uc asagi bes yukari belli oldu akibeti hadi sordunda farkli bir cevap alacak olsan eyvallah bizde hali ile ayni sorulari ve cevaplari gormekten skldk yani
-
@Yemlihan58. Yazdigin sorularin turkce haric hepsinn cevabi net belli ha sen eksik fazla yazmsin komisyonn nasil bir degerlendirme yapacaginn ucu acik kimse bilmiyor bunlari burdan defalrca sormann hicbir anlami yok sen dertlisin eyvallah bizi de dertlendrme burda
-
@president06 katılıyorum.
Yemlihan kardes de bu forumların grupların farklı bir rengi oldu ama simdiden bir söz alalım bu arkadastan kazanırsa mulakat sürecinde de böyle yapmasın yeter -
@dk-2016 yemlihan kazanirsa ben mulakat surecinde formda yokum arkadaslar sinav stresim yoktu benm normalde aciklannca bakariz sonuca modundayim strese soktu beni birde diger arkadas varki buraya dadanmisti bir ara maxminalus nickli 30 dogrusu olan kardesimz
-
@osamano onun ekip vardi birde Lili,lolu diye başlayan..eksi yağmuruna tutuldular..rekor üstadlardaydı.
-
@marshall hee teletabileri diyosun
-
@beratizm aynen onlar..Reyisi yedirmeyiz
-
Yetki gaspı sorusunu tam olarak hatırlayan var mı
-
İdari işlemi idareye yabancı biri mi yapıyordu yoksa idarenin içinde yetkisiz biri mi
-
Can sıkıntısı ve sınav yokluğundan bekleme sürecinde tez yazıyorum, henüz içindekiler planındaym
-
@G4Z1 İdarenin içinde yetkisiz biri kim?
-
@username7 sorunun tam metnini hatırlıyor musun kardeşim
-
@G4Z1 Idareye yabanci biri diyordu
-
@username7 kafayı yedik emin olduğumuz sorularda bile şüpheye düşüyoruz bi formda idarenin içinde yetkisiz kişiydi yazmışlar başka öyle hatırlayan var mı diye sordum
-
Şu mülki idere amirliği sorusuna ben *idari yazdım yanlış kabul ediyorum şansım var mı bu soruda sizce arkadaşlar
-
@G4Z1 Bende idari amirliği sınıfı yazdım kısmi puanlamaya kalır mıyız meçhul.