17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Sınavdan çıktıktan sonra 30 doğru beklerken 24'e kadar indi benimde sıkıştık şuralara arkadaş. Neyse varsa bahtımızda bugün olmaz yarın olur azmimiz daim olsun can sıkmaya gerek yok.
-
@sbf12345 ozeti komisyonun goreviydi.dgr ihtimal cevap ne peki
-
@Yemlihan58. Kısmi puanlama yaparlarsa lehine fazla düşünme bence olmaması lazım. Açık uçlu sınavda herkese dağıtılır bu sefer o yarım puanlar bu sefer sıralamada geri bile düşebilirsin. Öncüllü sorular hariç diğerlerini çizecekler gibime geliyor. Benimde 4-5 sorum öyle kaçtı. Ümit vari konuşmak en çok ben isterim ama
-
@ali-asker anladım hocam, sorunun özetini pek hatırlamıyorum ama bölümü sorduğunu iddia edenler var.Yani cevabın bir temel hakkın ihlal edilip edilmediği diyorlar.ama sorunun sadece uzun olduğunu hatırlıyorum içeriğini tam olarak hatırlayamıyorum.
-
@Yemlihan58. Kardeş bir sıkıntı çıkmazsa Allah'ın izni ile mülakata kalırsın. Türkçe ile birlikte minumum 30 netin olacağını düşünüyorum. 30 net ile rahat mülakata kalırsın. Sınav kolay görünümlü zor bir sınavdı. Harf hatalarının, küçük yanlışların olması gayet normal. Başarılar dilerim.
-
@sbf12345 soruda bölüm ile alakalı hiçbir ifade yoktu. Asılsız söylemler. Bireysel başvurularda komisyonun görevini soran net soruydu.
-
@bürokrat711 o kadarını bilemeyeceğim
-
@sbf12345 o kadarını derken? Neyi bilmiyorsun?
-
var mıydı yokmuydu bilemeyeceğim , neyini anlamadın ?
-
@sbf12345 soruyu hatırlamıyorsan, burda yazılanlarada güvenmiyorsan halen daha bilmemen normal. Hayırlı akşamlar.
-
@bürokrat711 sen soruyu hatırladığını iddia ediyorsan tam olarak yazda görelim.
-
@sbf12345 Ne yazsam değişmez bir şeye kitlenmissin sen.
Soru: Anayasa Mahkemesi'ne yapılan bireysel başvurularda komisyonun gorevini yazınız.
Şimdi sen hatırladığın bölüm ile ilgili soruyu yaz bakalım. -
@bürokrat711 soruyu hatırlamıyorsun yardımcı olan birine o kadarını bilemeyeceğim diye cevap veriyorsun. Hayret..
-
@sbf12345 bolumu sorsaydi cevap iki bosluk olurdu.bolumun gorevi iki tanedr.hak ihlali varmi yokmu tespt etmk,ihlal varsa ihlalin kaldrlmasi icin yaplmsi grknlre karr vrmk
-
Bir dakka ya
Komisyonu mu soruyordu bölümleri mi
Benim de kafam karşıtı şimdi !
Komisyon değil miydi ? -
.....................
-
......................
-
@M.KuruFasülye 3/5 ister diye biliyorum çünkü katı anayasa.
-
@Yemlihan58. Kardesim senn butun sorulari dogru kabul ederler hatta 5 puanda fazladan alirsin yeter valla usandrdin milleti sabir et biraz her dk ayni seyleri sormaktan bikmadnmi ?
-
@osamano Ben dertliyim bu mesleği istiyorum deli gibi istiyorum tekrar tekrar soruyorum çünkü verilen cevaplara göre sorulari sekillendiriyorum seni rahatsız ediyosa cevap verme goruyosan es geç yorumumu ,senin su derece yapacak olan bir arkadaşın vardı mesela o su benim sorduğum sorulara ne cevap vermiş ben bunu merak ediyorum senin fikirlerini de önemsiyorum böyle mesaj atcagina keşke sorularıma cevap verebilseydin nese canin sagolsun