17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Arkadaslar turkce cevaplarimi yorumlarsaniz sevinirim.kazanip kazanmamam muhtemelen turkceye bagli.
1.gelecege dair umitli bir kisidir
2.anlatim bozuklugu .sebebiyle
3.sehirleride belgesellerden izleyerek ya da kartpostallarina bakarak tanimak olasi degildir.
4.cumle siralama dogru
5.yazarin sanatini anlamak icin okurlarin ekstra efor sarfetmesi gerekir
6.yazim yanlisindan sadece .her sey
Ne diyosunuz 2 3 dogru cikarmi.
23 dogrum var bunlar haric. -
@ali-asker kesinlikle 2-3 doğru çıkar minumum
-
@miatty insallah kardesim
-
@ali-asker kardeşim türkçe hakkında kimsenin net bişey diyebileceğini düşünmüyorum açıkçası yani kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer sözü cuk diye oturuyo
-
@miatty 3 dogru cikarsa umitlenirim.24 25 civari kapatr dye dusunyrm
-
@beratizm dogru diyosun kardesim.sizlerinde fikirlerini almak istedim
-
@ali-asker hocam hiç belli olmaz 22-23 de olabilir
-
@miatty keske keskee.bende ole dusunydm ama 27 28 le kapatr dyenelr kafami karistirdilar.senin turkce dahil kac dogrun var kardesim
-
Cümle sıralama da bir yere virgül koydum ben öyle yapan var mı ?
-
@marshall vardi heralde biyerde tam hatrlymyrm ama
-
@ali-asker bence 24 altina dusmesi cok zor diye dusunuyorum tamm sinav zordu dusurucu sorular vardi felan ama 21 lere felan duserse cok sasririm ben
-
@davidricardo hayırlısı olsun hocam artık..iki forumda da baya tartışıldı kaymakamlik gördüğüm kadarıyla herkes merak içinde..görünüşe göre 22 ile kapatsa şaşıran pek fazla insan olmayacak.
-
@ali-asker eyvallah inşallah emeklerinin karşılığını alırsın kardeşim
-
@marshall 22 diyince problem yok ama puana vurursak 55 ediyor.ozamn akla bi acaba sorusu gelmiyor degil
-
@ali-asker hocam benim türkçe hariç ; 21 tam doğrum + türkiye cumhuriyeti merkez bankası + devletin insan haklarını koruması ve güvence altına alması
-
@beratizm amin cem i cumlemiz insallah.
-
@ali-asker aslında ham puan üzerinden girmek en mantıklısı ama doğru üzerinden analiz aldı başını gitti..2 türkçe sorusu mesela 2 Türkiye ekonomisi ile denk değil..Hocam ben sınavdan çıktım dedim olmaz yani benimkisi 60-65 arası ham puan gelir dedim..Ama forumları falan takip edince böyle baya bir ümitlenme oldu ben de..Standart sapma her şeyi değiştirecek gibi..Sizin türkçe sorulardan da rahat 4 doğru gelir kanımca.
-
@miatty bankadan kesin puan alirsin .koruma sorusunun cevabini bilmiyorum ama.ayni yapmisiz.turkcede beklentin ne.ortak cevaplrmz varmi
-
@ali-asker hemen hemen aynı hocam türkçelerimiz 3-4 gelir tahminimce
-
@marshall 4 dogru muthis olur.insallah.ben gecen sinavi kazanmistim.hic dogru sayisi hesaplmdm.puan hesaplyrdm.malesef bu yil dedgn gbi snavdan cikinca kesin olmaz dedim.20 li dogrularla kapatr denilince umitlendim.bu yil puan hesaplamk ne yazikki isime gelmiyor moralim bozuluyo.ben de fakir tesellisi iste dogru hesaplyrm