17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Saglam bir standart sapmayla beraber
1Tcmb
2ddk
3vsvs...
24 dogru ile kapatir Gorusundeyim Ya da cok mu iyimser dusunuyorum ? -
@MÜLKİ Ben standart sapmanın yüksek olduğu sorularla 22 ye düşebileceğini düşünüyorum ve 22 soru yapan 24 soru yapanı sapma ile geçebileceği bir sınav bence
-
Soru sapmasi diye birsey yok sapmalar bolum
bazinda degerlendirilir. Ayrica bu sinav en iyimser ihtimalle 24 dogruda kapatir. Tum 24 dogrulu kisiler mulakata kalamaz. -
@D.Drogba 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Soru sapmasi diye birsey yok sapmalar bolum
bazinda degerlendirilir. Ayrica bu sinav en iyimser ihtimalle 24 dogruda kapatir. Tum 24 dogrulu kisiler mulakata kalamaz.Katılıyorum.
Ayrıca evet soru olarak yok sapma,test bazlı -
@D.Drogba evet soru bazlı olmadığını biliyorum ama ben 24 ün altına düşeceğini düşünüyorum
-
-
sınavın 26 ile kapatacağını düşünenler sınav birincisinin kaçla kapatacağını düşünüyorlar acaba ?
-
Sorular açıklanmamışken ve cevapları şüpheli olan birden fazla soru varken 26+ düşünmek biraz sıkıntılı bence. Yüksek puanlı soruları yapan birisi 24 aşağısını görecektir büyük ihtimalle.
-
Hocalarım doğru bazlı analiz yapmak eksik bir husus kanımca..3 puanlı soru ile 2 puanlı soru bir değil..Aradaki 1 puan kaç kişi öne ya da geriye atar kişiyi..Ham puan üzerinden bir analiz yapmak gerekiyor..Bir de şu un-şeker-pamuk ya da İzmir iktisat kongresinde ki sorulara eğer kısmi puanlama yapılacaksa bu da analizlerin boyutunu değiştirir..Standart sapma konusunda da şu kadar puan gelir diyen bir arkadaş olmadı..Ham puanımın üstüne şu eklendi diyen yok..kanımca 65 ham puanı olan mülakat çalışmaya başlasın..Evet sınav çok kolay bir sınav değildi ama çok zor sınav da değildi 21-22 gibi noktalar hayalperestlik olur..Benim kendimin de olacağını düşünmüyorum..İnşAllah vatana millete hayırlı olacak adaylar bu sınavı kazanır..Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin.
-
@marshall İnşallah kardeşim. Ancak 32-33 doğrusuyla geçen seneki sınavı kazanmış birileri varken hal böyle olunca ne gelirse şaşırmamak gerektiğini düşünüyorum. Dediğin gibi kısmi puanlama yapılıyor mu orası da belirleyici faktör. Şu sınavlarda fazla adilane izlenim sezemediğimizden kuşkularımızı da bir tarafa itmek zorunda kalıyoruz ne yazık ki.
-
@davidricardo hocam o da doğru yani 26-27 gibi bir noktada olacağını da düşünmüyorum ben..Şu soruların açıklanmaması da ayrı bir saçmalık..Şüphe üstüne şüphe duyuyor insan..Kpss gibi açıkla gitsin..Sizin tahminiz nedir..Bendenizin yüksek ihtimal 65 veya yakinina ham puan gelecek.
-
@marshall Benim de ham puan 62,5 60 gibi gözüküyor. Tahminim 22-21 olabilir görüşünde. Bunun sebebi de 2015 sınavıyla kıyasımdan kaynaklı. 11.000 kişi sınava girmiş diyen de var. Tabiki bu hiçbir şeyi değiştirmiyor. Sınavda esas yarışan insan 2000 kişi gibi görüyorum ben. Ancak tabi benim öngördüğüm doğru sayılarında kalan insanların "zor soruları yapmak kaydıyla" mülakat şansı olacağını düşünüyorum. Beklenen alım gelmedi diye şu sınava girenlerin sayısı azımsanmayacak kadar çok.
-
Sınav haftaya açıklanır mi sizce
-
............
-
Yani haftaya
-
Sinavdan sonra en az 30 dogru ile kapatir diyordu millet gun gectikce dustu 21 22 ye kadar sonuclar aciklannca cok kisinn hayal kirikligi cok buyuk olacak gibi duruyor
-
Test olan hakimlik sinavi bile daha aciklanmadi alesi 12 gunde acikladi osym osya hakimlik sinavina giren sayisi alesin dorte biri kadar bile degil ustelik aleste optik formda yoktu burdan benm anladigim baska bi calsma var adina ne derseniz deyin yada sinav sorularina itirazlar olmus olabilir kaymakamlik sinavnn da subat ayina sarkacagini dusunuyorum ben
-
@osamano Hocam hakimlik sınavının açıklanmama sebebi farklı bunu biliyoruz ve içeriğini bilmediğimiz açıklayamıyoruz ama kaymakamlık da böyle bir şey olmaz inşallah
-
@mehmetsy malum olaylardan sonra artik devletin kritik yerlerindeki atamalar icin sureclerin uzamasi hic sorun degil arastrsinlar vatan hainleri degil bu milletin oz evlatlari gelsin bu kadrolara bizde artik sabirla aciklanmasini bekleyecegiz sahsi gorusum kaymakamlik sinavida aciklanmasi subat ayini gorur
-
@osamano Sebebi tongaya düşüren sorulara milletin takıldığını anlamış olması. Sınavdan çıkar çıkmaz yaptım sanıyosun ama araştırdıkça düşüyor netler