17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@iibf-li biraderim bunu bilemiyoruz çünkü cevap anahtarı yayınlanmadı malum
Hepimiz sadece tecrubelerimizden hareketle bir şeyler söylüyoruz sadece -
Ama 79.8 küsur ile kapattı puan olarak
-
@kadir_karasu bir soruyu değiştirdim yanlış cevabı yazmışım o soru yüzünden elenirsem çok üzüleceğim
-
@iibf-li hangi soru
-
@Yemlihan58. milletvekili sayısı
-
İnşallah olmaz be kardeşim
Inan en kötüsü o
Ben de 3 soruyu öyle yaptım maalesef
.ddk
.bağlı kuruluş
.başbakan-cumhurbaşkanı -
en son yapılan gelir uzman yardımcılığı sınavındada benim başıma geldi kurum sınavında son anda 2 doğru cevabı yanlışa döndüm...84le kapattı kurum sınavı ben 82 aldım...yıkılmıştım hiç o kadar dibe çökmemiştim allah bida yaşatmasın
-
@kadir_karasu benim ddk da aynı kurulu sildim kurum yazdım
-
@beratizm aminnn. benim de en büyük korkum bu
-
merak ettiğim bi konu var. eşit puan alma durumunda ne oluyo. 400. sırada 3 adayın puanı eşit diyelim hepside mülakata çağrılıyor mu
-
@iibf-li
evet 3 kişide mülakata çağrılır o durumda. Ancak bu sınavda eşit puan almak imkansız gibi bişey çünkü virgülden sonra 5 rakam oluyo puanda. O yüzden mülakata kalan kişi sayısı 400 le sınırlı kalacaktır diye düşünüyorum -
@uzmanyardımcısı bence de
-
@iibf-li maalesef puan gelmez gibi biraderim ya
Çünkü soruda hatirlarsan özellikle belirtmişti kurum adının doğru biçimde yazılması diye -
@kadir_karasu hayırlısı olsun diyelim artık. napalım vardır bi hayır, sınav bitti çıkış yasaktı ya ilk 75 dk , bekledikçe şeytan dürttü işte
-
@iibf-li sağlık olsun kardeşim sıkma canını
-
@kadir_karasu yani diyosunki devlet denetleme kurumu yazanada 0 vercekler kamu denetciligi yada başka bir kurumu yazanada
-
@Yemlihan58. Ösym nin açık uçlu sınav açıklamasında kısmi cevaplara kısmi puanlar verileceği yazıyor ama bu puanlayıcının elinde değil. Kısmi cevaplarda puanlayıcının önüne sunuluyor. Puanlayıcı bu kısmi cevap olmuş diyip puan veremiyor. Önünde kısmi cevap olarak devlet denetleme kurumu varsa puan alırsınız.
-
@bürokrat711 Yani puanlayıcı önündeki cevap anahtarına ve alternatif cevaplara göre puan veriyor. Komisyonun vicdanından bahsetmek yanlış olur. Cevap anahtarının vicdanlı hazırlanması önemli.
-
arkadaşlar kısmi cevaplarda türkçe kısmı kastedilio mantık soruları gibi yahut deyim soruları gibi anlatım bozukluğu yahut yazar ne kastetmiştir gibi birden çok cevabı olan yada bir cevaba yakın olan gibi...
-
@beratizm birden çok cevabı olanlar alternatif cevaplardır. Ösymnin açıklamasında kısmi cevaplar Türkçeye uygulanır gibi bir şey okumadım. Belkide gözümden kaçmıştır. Nerde bahsediyor?