17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@kaymakamlık1 hocam şahsi düşüncem ve tecrübeli arkadaşların yorumları göz önüne alındığında şöyle sıralayabiliriz ; malumunuz referans her şeyin önünde , sonrasında ise mezun olunan okul ve kamu tecrübesi etkili kriterlerdir.zaten söz konusu durumla ilgili sınavdan önce de konuşuldu, paylaşımlar oldu.önümüzdeki dönemlerde en az 5 yıllık kamu çalışanı olmak ibaresini sınav şartı olarak görebiliriz.
-
@kamikaze teşekkür ediyorum kıymetli kardeşim. Haklısın. Hakkımızda hayırlısı olsun artık.
-
@president06 yanlış hatırlamıyorsam sıralamam 260 civarıydı
-
@kadir_karasu bilmukabele, Allah razı olsun hocam. İnşallah herkes emeğinin karşılığını alır.
-
@kaymakamlık1 Hemen hemen 3-4 puana bi 100-150 kişi kaçırmıştır sizin gibi. Sıralaması 240'tan 350'e doğru giden 76-75-74 bandına sıkısmıs sanırım.
-
@davidricardo evet aynen böyle oldu. 78 puanla 267 sırasındaydım diye hatırlıyorum.
-
Arkadaşlar o malum iktisat sorusunun cevabını bulan oldu mu? Bu %5 ile %10 içeriyordu soruda,formülü falan neymiş ki onun
-
@kaymakamlık1 Bu sene benim şahsi düşüncem aynı puanı alacak kişi 400 kişiden 190-200. falan olur. Sürprizlere açığız.
-
......................
-
@president06 tahmininiz gerçekleşmesi yüksek bir ihtimale sahip. Sınava katılan sayısının geçen yıldan fazla olması ve bu seneki katılımların nitelik olarak yetersiz olduğu kabulünün standart sapma değerini de yükselteceğini düşünüyorum. Ancak diğer taraftan puanların sorulara eşit dağılımı ise standart sapmayı aşağı yönde etkileyecektir. Velhasılı, 1. durum > 2. durum olursa haklısınız. Tersi durumda da en fazla -1 +1 olacaktır.
-
@president06 kardeş 70 barajını geçmek lazım mı.Puanlar yukarıdan aşağı yani 99.99 dan sıralanacak mı
-
-
@vilnius_katibi 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
konu dışı bir şey sorayım: korku-gerilim, bilim kurgu filmi tavsiye edebilecek var mı? Sınavlar açıklanıncaya kadar tatildeyim ben. Kitap-film-spor üçlüsüyle vakit geçiriyorum. Mülakata kesin kalırım diyeniniz varsa, güzel bir mülakat konuşması hazırlasın kendisine, birkaç güzel kitap okusun. Geçen sene sayın müsteşar bana, en son hangi kitabı okudun, biraz anlat demişti. O zaman personel genel müdürüydü. Hayatı çeşitlendirmekte fayda var dostlar.
."hz. Muhammed"
."mısır'ın tanrıları"
."yıldızlar arası"
Hele ikincisini şiddetle tavsiye ederim -
@kadir_karasu bir bakayım ikincisine, teşekkürler.
-
@vilnius_katibi ikincisinin ozellikle görsel yönden çok ama çok doyurucu
-
özgürlük yolu filmini tavsiye ederim...
ve tabi ki Dağ 2...
kitap olarakta bozkurtlar diriliyor u bitirdim şuan timur tüzükatınıda bitirmek üzereyim ardından nizamülmülkün siyasetnamesiyle Townshend in kutul amarede esaret kitapları var -
@president06 77.9521 Attık fava bekliyoruz
-
@davidricardo adam gecen sene 78 le 260 dım diyo bu sene daha zor sınav daha fazla kişi kalacak mülâkata bence taban daha düşük olur.
-
@uzman 72'ye kadar inebilir diye düşünüyorum. Ancak 70'e ulaşamama kontenjan kıtlığı çıkabilme olayı da olabilir. Geçen seneki sınavda bu kadar düşünülmüyordur şu sapmalar kaymalar
-
70 puan-mülakat sıkıntısı yaşanacağını düşünmüyorum
Ben geçenki sınavda 486. olmuştum ve puanım 72.28 idi